Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zauzvrat dacemo im luku ploce, plus ce traziti da bescarinski uvoze svoje proizvode , ... suvise je dobro da nebi bilo jos koja KVAKA ...
mislio sam da se ploče nalaze u hrvatskoj. jesi prespavao satove geografije u školi?
ja sam mislio na vlasnistvo luke ploce, ja mogu biti u BiH , a imati imovinu, nekretninu recimo stan u Zagrebu , ... isto tako spor je oko IMOVINSKOG statusa luke ploce , ... jer je istu gradila BiH , ... tako Zikamonkey ja nisam prespavao geografiju , ali ti ocito jesi prespavao mnogo toga :) , ...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Svaka cast komsije
Švercegovci i balijski hrvatofili dežuraju na ovakvim vjestima , Hrvatska je na koljenima što se tiče ekonomije ali bobanovcima se ponašaju kao da je neka ekonomska silai narvano balije komunisti svršavaju na to !
Još smo na nogama i za vas smo ne ekonomska sila, nego čudo neviđeno.
To good to be true od strane Hrvata prema nama :)
hoceli trebati biometrijski pasos za prolazak parkom
A koji ste *** toliko zapeli za spominjanje pasoša na svakoj temi gdje se spomene Hrvatska? Uvođenje obveznih biometrijskih pasoša za ulazak Bosanaca u HR nije hrvatska ideja nego pravilo EU. Hrvatska se borila da i dalje ulazite s ličnim kartama ali nije uspjelo. Prestanite srati bez veze.
Sve to znam nisam nista ni reko protiv Hrvatske nego nako pitam kako ce se s kraja na kraj parka...izvini ako si pogresno shvatio
Jel ovo oni pričaju o švedskoj ili njemačkoj
Kako odmah svi traze neke teorije zavjere o svemu novom sto se gradi. Bosanci su uvijek najpametniji i sve unaprijed znaju. Mi smo uvijek ubijedjeni da svi hoce da nas prevare, pokradu, iskoriste... Zato milijarde dolara stranih investicija odlaze u Srbiju i Hrvatsku, a u BiH niko ne smije ni krocit. Sa ovakvim pametnim ljudima ovdje je sve osudjeno na propast.
Bas suprotno, dodju ljudi koji ulazu tj. investiraju u firme. Sve se fino popise ugovor kako sta "firma" dobije novac i ispali iz drzave, a od firme ni traga ni glasa. Bas zbog toga nece da investriaju ti mislis da bi oni investirali u nesto gdje ne bi dobili svoj novac te i profitirali.
Kad se nesto privatizuje to znaci da drzava prodaje nesto nekoj kompaniji ili tajkunu, sto znaci da oni plate drzavi. Ko se tu ispali? To sto ti govoris je druga stvar. To su oni sto su kupili firme za neku sicu pa onda prodali njihovu imovinu i na tome zgrnuli lovu i svi se pomalo ugradili. To su obicno nasi ljudi, a ne stranci. U Srbiji i Hrvatskoj investiraju ugledne kompanije, za koje mozes bit siguran da te nece izlevatit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zgodno mjesto za bacanje ozračenog odpada
kakva li je ovo magla
ma ovi Hrvati , ajmo ih pljuvat...uvijek oni nešto.... oni su krivi što smo bijedni oni su krivi što nemamo za kifle oni su krivi što nam Bakir i elita sve pokupiše.. ma Ustaše je....mater...
Svojatanje se nastavlja!
Obija im se već o glavu to svojatanje.Neki su to shvatili, ali ne mogu da vjeruju.
uskoro bi mogli postati jeftina snaga ko kinezi
A sada smo besplatna radna snaga.