Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1,81 na gazpromu ... za 20 km ludnica
Šuti, čut će te Hrvatica i ''Europejka'' Vesna Pusić da kršiš EUstašoidne sankcije pravoslavno-muslimanskoj Rusiji i bićeš kažnjen
U Doboju 1,70
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E sad cekamo pekare i ostale koji se koriste cijenama goriva za podizanje cijena, da spuste cijene na onaj iznos u kojem su bile kada je zadnji put cijena goriva bila ispod 2 KM. I nek se drzava više pozabavi konacno ovim problemom pekara i ostalih koji koriste stanje na trzistu za neosnovano bogaćenje, da se mi ne bi bavili drzavom.
da bude buhtla 0,50km !!!!!
Tako isto i mjesečne karte u atobusima, kada poskupi gorivo oni podignu cijene karte, kada pojeftini (ovako kao sada) ništa prave se ludi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Loža 1.65, Nešković - Ulaz u Teslić. Mmm :$
Opaa moglo bi se sad negdje i otputovati,jos da kupim auto,ali to kad nadjem posao
Kijametski dan..
Hm, bojim se da će se ministri finansija za glavu hvatati ako sve ovo pojeftini od kuda će nametnuti lovu iz raznih nameta na gorivo
Cim padne ispod 2 KM idem natociti za cvaju :)
Cijena je već ispod 2KM/l.
Cijena dizela u aprilu 2009 bila je 1.47KM/l kada je cijena barela iznosila kao sto je na danasnji dan... Pametnom dosta!
@motika sjetio sam se i ja akcize ali vec napisao komentar, slazem se da ce padati jos ako bude padao i barel, ja sam htio reci da vec na ovu cijenu barela cijene bi se trebale spustiti na 1.47+akciza tj. da bude 1.70 maksimalna cijena.
ja se odvezem iz federacije i sipam u RS, 1.70 KM
Cuj gdje,pa u Banja Lucii dizel euro 5 na Nis petrol pumpi 1,77 km
Povoljno kotrljam burad do benzinskih stanica. Moguć dogovor za kotrljanje nazad do kuće.
ISPOD GRANICE MI JE ŽIVOTNI STANDARD VEĆ 25 GODINA I SVAKE GODINE JE SVE NIŽI I NIŽI-TO JE ONO ŠTO MI PRAVI GLAVOBOLJU ALI SE O TOME RIJETKO PIŠE.
a struja poskupila .... ludnica
Koja ironija gorivu cijena spada a nigdje para..????? GDJE JE LOVA
Treba polovnu cisternu kupiti pa natociti :) ... sada ce se kanisteri prodavati ko halva
Ja sipam uvijek na petrolu ... kod njih ima ona akcija sa BIHAMK karticom i gorivo im je OK. Eh sada vec sipam i na gazpromu 10pf je 10pf po litru :D ali cim bude cijena blizu opet na petrol. Sve znam slovenci je8es ih ali i energopetrol je INA a gazprom NIS tako ostane jos hifa i ovi mali privatnici kojima ja ne vjerujem.
Ono nece na dobro ?????