Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bukvalno je Nestle jedan od najvecih zagadjivaca na planeti, pogotovo u trecim zemljama... I njima slogan ide "Dobro za vas, dobro za planetu"??? Dokazani ogromni manipulatori.
Skontaj koliko su kod nas digli cijene kad imaju rast prodaje 23%, jer im je sigurno kompletan rast s osnova dizanja cijena, ne vjerujem da su količinski rasli. Slovenija, Hrvatska i BiH zajedno rastu 4%, a mi sami 23%, ispada da SLO i CRO imaju pad prodaje i da mi vadimo tu regiju u njihovom poslovanju. A da ne govorim da nam šalju proizvode koji nema šansi da bu prošli granicu EU.
Aha, za proizvode treće klase-talog-mulj. A prva klasa za EU uvjek.
Ovo su trovači na kvadrat.
Idi ti druže u...
Hocetel pokupovat sve izvore vode? Kakvo vas zaposljavanje firma koja krsi sva ljudska prava!
Kakve poslove? Govori o zaposljavanju studenata, vjerovatno volontiranju. Imaju 15 zaposlenih u BiH, a u Sarajevu ima kafića sa više zaposlenih od njih
Kompletan rast prometa je iz poskupljenja cijena
samo bojkot
izbacite Palmino ulje iz proizvoda
odron proizvodi.