Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Političari u BiH prave ogromnu grešku, jer ne sarađuju ekonomski više sa Rusijom. Rusija nije previše zahtjevno tržište, a sa druge strane ogromno i bogato. U Bosni se malo toga pravi da bi moglo da zadovolji standarde EU, ali mnogo toga može da se izvozi u Rusiju, kao što to rade Slovenci. Slovenci najveću spoljnotrgovinsku saradnju imaju upravo sa Rusijom
Bio je Zlaja nedavno sa delegacijom u Rusiji i saradnja će se unaprijediti. Dok je SDA bila na vlasti Dodik nam je tamo vodio vanjsku politiku, što je nedopustivo.
JE LI TURCI, SADA VAM OVAJ DODIK VALJA, KADA VAM NJESTO DAJE I KADA KORISTI IMATE ONDA VALJA, A KADA NEMATE NEVALJA, ZAR NE PARAZITI???? ZAR VI PARAZITI NE SHVACATE DA NITKO SA VAMA STETOCINAMA I NAMETNICIMA ZIVJETI NE ZELI, A?????
STO NE TRAZITE OD SVOJE ARAPSKE ISLAMSKE BRACE DA VAM DAJU NIZE CIJENE NAFTE I PLINA, A TURCI???? ZATO STO NE ZELE, JE LI??? ONI SAMO FINANCIRAJU IZGRADNJE DZAMIJA I MINARETA PO KRSCANSKOJ ZEMLJI, A DRUGO IH NE ZANIMA. SVI CETE VI ICI JEDNOGA DANA U SVOJU DOMOVINU TURSKU. OVDJE VAM VRIJEME BRZO ISTICE.
Turci, zasto vama vasa arapska braca ne daju naftu po niskime cijenama, a???? Je li, paraziti???? Cak ni vasa domovina Turska ne mari mnogo za vas jer nema sta izvuci od prosijaka. Turci su oduvijek znali samo tudje traziti i uzimati, oduvijek ste bili paraziti - kao i prije 500 godina tako i danas. 3 mosta vi za 500 godisnje turske vladavine u svojoj Bosni nijeste izgradili! AU je vise u jednoj godini u toj vasoj parazitskoj zemlji napravila, nego vi u 100! Samo znate njesto ocekivati i pomoci se nadati od krscanskih zemlja, paraziti!!!!
Sta je Turci, ne dopada vam se cinjnica da sve uzimate od krscanskih zemalja, da od krscanskih zemalja zivite, je li paraziti???? Sto ne idete na jugoistok u svoju domovinu Tursku, ili kod svoje brace Arapa, nego vjecito gledate kako cete se dovuci na socijalu na krscanski Zapad, paraziti i neradnici!!!!
AZTO STO STE 500 GODINA BILI TURCI, STVORE ODVRATNI. 500 GODINA STE SE KAO TURCI IZJASNJAVALI, SA NJIMA SE RAZMNOZAVALI, KAO ONI SE PONASALI, NJIHOVA IMENA SEBI DAVALI, ETC.
Kad mu voda do grla dodje, pojave se neki Rusi koji kao neke planove prave... Hehe... Pasi travu stoko...
Nemoj je bat, napokon i kod nas nesto
Treba samo da radimo sa drugovima iz Rusije, i sve će da nam bude bolje !!!
jesi cuo da je staljin umro?
Ali nije umro u srcima našim. Zlaja je novi Staljin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Auuu kako će toplane da operu pare ovdje hahah.... Samo njima će biti jeftinije mogu da se kladim a narod će da plaća i skuplje kako smo i navikli! Daj bože da griješim ali sam pravo pesimističan :/
hocel se i nama retroaktivno odbijat jer smo palili grijanje ovih dana ? Hoce ali u qurcu..
BH GAS Zahvaljujemo se GASPROM-u jer cemo mi sad zaradjivati 13% vise jer nam ne pada na pamet smanjivati cijenu plina .... a svakako dosko je i do nereda u Senegalu tako zbog te situacije razmotricemo poslupljenje od samo 25% :) :)
Dajte manje para da dajemo sve ostalo nije ni bitno!!!!!
Kada na računima za plin vidimo umanjenu cijenu vjerovat ćemo da su Dodo i Zlaja zaslužni.
Zlaja king!
Zlaja, King u prolazu? :)
Moramo se dogovorit' je li Zlaja King u prolazu ili je Zlaja Brko DŽugašvili.
Odluka Ustavnog suda i sporazum političkih stranaka trebaju biti osnova da bi se krenulo u registriranje vojne imovine i da se napravi mapa puta koja će omogućiti da sva ta imovina koja je sada trošak i mrtvi kapital što je prije moguće stavi u funkciju razvoja i na korištenje i upotrebu onome kome treba: državnim, entitetskim, kantonalnim institucijama, ali i univerzitetima, bolnicama i lokalnim zajednicama
eh konačno, nek i "Južni tok" ima nečiju podršku
Ne padajte na ovakve besmislice,nakon sto je objavljena vijest da su se svjetske zalihe gasa povecale za 41% zahvaljujuci zalihama u SAD-u,cijena gasa na svjetskom trzistu je jos pala,a pada konstantno vec pola godine,tako da ovo malo sadake sto su dali je vise nego smijesno. Rusi su se prepali da ce ponuda biti veca od potraznje,pa sad panicno spustaju cijenu na svjetskom trzistu.
srecom ti si tu da ih provalis i da nam sveto preneses.