Komentari (386)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je otisla biblioteka u likvidaciju prihvatio bi jer smo nepismeni. A zemlja gdje svako drugi caldumi, ne kontam kako da ode u stecaj
Nek je ugaseno, svakako duhan samo truje ljude.
SDA PROKLETINJE SU USPJELI DA JEDNU INDUSTRIJSKU ZEMLJU, PRETVORE U ZEMLJU KLADIONICA, NARGILA, FRIZERSKIH SALONA, SALONA LJEPOTE……….
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Hvala vam zeleni kmeri sto ste sve sje*ali sto se sje*at moglo u ovoj drzavi. Stoko
Ne branim zelene ko ih j..e ali vidiš li da su zeleni kmeri samo promjenili dresove i prešli u novoosnovane stranke i opet vladaju i uništavaju ali ovaj put pod drugim bojama.
Što je ti ne kupi pa spasi?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SDA bagra
Narod jbni ZNOA. Ono bi da pravi drzavu.
A narod jos uvijek nista ne konta.Kada dosada nije skonto,nece vala nikad.RIP BiH.
Od kako je nacionalisticka banda na vlasti, unistavanje firmi je postalo klasika. Samo narod to jos nije skontao. Srecom da je Bakir obecao 100.000 novih radnih mjesta, Covic ne prestaje da se bavi ekonomskim napretkom i razvojem aluminijumske industrije a Mile je od RS napravio malu Svicarsku.
Zao mi je samo Ljudi tamo
I mi smo prodati samo sto nam nije niko reko.
Nek je propo otrov demonski...
Dobri Bošnje pokrali tvornicu i ona otišla u bankrot. Kako to, kako to?
I šta slijedi? Uvoz cigareta, po paprenim cijenama, a imali smo najbolji kvalitet duhana nadaleko...NašMalboro bio vrh...eto vam sad ljepote...
nikad se nisam promjeno misljene od slovenije juzno istocno vecinski nepismen i blesav narod
Čović je kriv 100%. Mora da je tako.
znači popušili smo....bar ćemo bit zdraviji
Pa vi glasajte za vladajuće sekte!
Sta tu nije jasno.Velika riba progutala malu.Isto se desilo sa Fabrikom mlijeka Tuzla,kada je Francuski Laktalis kupio tu fabriku i Fabriku milijeka u Gradaccu i jedna viska.Problem.je u nedostatku strategije u prehrambenom sektoru ako je duhan uopce prehrana.
Stanje jednog naroda se neće promijeniti dok se narod ne promijeni!