Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve kapitalizam sa metodama drzavnog socijalizma.
ne spasava francuska.. nego uzimaju pare od raje i daju njima ;)
Danas citava svjetska ekonomija, a posebno zapadna pociva na ciganskom principu. Kako drzave, tako banke, firme i pojedinci. Imaju za danas, a za sutra vec problem. Jaka je, nema sta. Cigani, ljudi ispred vremena.
Država je zapravo dužna da pomaže firme koje kontinualno to istoj državi uplaćuju porez. Zahvaljivati se državi na pomoći u momentima krize je isto kao da se zahvalite bankomatu jer vam je isplatio novac. Država ne pomaže nikome nego zapravo vraća uplaćeni novac.
a sta mislis ko ce to opet na kraju da vrati?