Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pruga za šta tačno? Zapravo se radi o rekonstrukciji pruge Doboj - Tuzla - Zvornik za 500 miliona eura. Plan su eventualni rudnici nikla i kobalta na Ozrenu, rudnik litijuma na Loparama i onda od Loznice ide Jadar i rudnik litijuma u Srbiji i pri izgradnji takvih rudnika će doći do iseljenja i ozbiljnih ekoloških posljedica. Pruga je tu radi izvoza ruda sa ovih prostora, a takve rudnike u Europi ne pravi niko. Nećete tako zaustaviti iseljavanje, nećete tako vratiti nadu u bolje sutra.
Pa biće njemu i jos petorici dobro sta je jbt
U Mostaru nema nikako industrije.Tuzla dobija veliku sansu sa tom prugom.
Tačno se vidi da je Klix leglo ovih iz Naše stranke
Stvarno je tuzno gledati ovu jadnu kmececu zelenu bijedu! Svu svoju frustriranost istresaju na klixu, jedinom mediju gdje mogu sami sebi pucati pluseve i zivjeti u laznom uvjerenju da su bitni! A ustvari su jade, jadne primitivne zelene budale!
Ja licno Fortu i trojku ne volim ali ga vidim svako jutro kako ide pješke na posao i ne prati ga 5 policajaca i dva auta i za to mu treba odat priznanje
Prvo vi sredite prugu u Federaciji da voz ne ide 20 km na sat i da ne staje na svakom prelazu gdje se ukrstava s cestom vec konacno to rijesite pa onda supljirajte o duzim relacijama.Voz Sarajevo Zenica putuje preko 2 sata e tim tempom treba zamisliti koliko bi mu trebalo do Beograda
Zeleni dosta je bilo kradje , lažni diploma, zloupotrebe religije , sijanja mržnje i raseljavanja. Odmorite malo! Broj prijatelja u široj okolini kod zeleni je bio tačno nula. Idite u PM uništište mi zemlju.
Ovom Forti, jedinom glupljem liku od Nikšića, je samo vlahaluk u glavi. Glupson kao da nikad nije proputovao srednjom Bosnom pa da vidi ključne puteve od Sarajeva do Tuzle i od Sarajeva do Bihaća. Ali jok, ovaj (anti)Bošnjak prvo predlaže ulaganje našeg novca u RS i CG (prelaz kod Šćepan polja), pa onda predlaže uspostavu željezničke veze sa Makedonijom, a evo ga sad ga sad bi finansirao želj. put iz BG za Sarajevo.
Koji Parmak. Njemu prioritet pruge za Srbiju a USK, TK i SBK mogu biti komunikacijsko slijepo crijevo i nek se vozimo na 40km/h a on nek našim parama finansira pruge prema Srbiji, autoput za Sandžak. itd. Oni prije njih su izgradili Hercegovinu.
Dva Çetñika
obojica rade za Vucica
Dva Vuciceva Poslusnikan
Stari su govorili, kad god se krenulo sa radovima na prugi Tuzla-Zvornik, krenuo je rat. 😁
Sastala se 2 vlaha koji zlo misle drzavi BiH
Bosna radi Srbija se gradi
Joj Forti osmjeha kad se sretne sa poslodavcima!?
Mamicu vam četničku obojici
Samo rekonstruisi tenkoprohodni pravac.