Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U bratsku njemačku izvozimo najviše, a ono što uvozimo iz njemačke i vrijedi para. Ne možete iz turske uvoziti automobile kad oni proizvode samo šuplju priču.
Izvozimo im radnike najviše
Bosnjo i dizel :D
Neka vala i lijepih vijesti
eto bratske turske i erdoganovih investitora nigdje ih. ovi papci i seljoberi sdaovski mogu istim takvim kao sto su oni pricati price.uvodimo turski jezik u osnovne skole, koji qrc ce nam to?konjino glupa to sto te na pijaci u istanbulu vuku za rukav i prepredeni sverceri vicu "braca, braca" da bi ti uvalili zadnje smece, nije mjerilo bratstva.
a Turska , a Arabija..pakao to ćuj Austrija..oni su isto pomagali Hrvatskoj i oni su UZP
@071SA nije problem neka su ih osudili..ali su trebali suditi ravnopravno i druge po zapovjednoj odgovornosti
@071SA koju presudu ..gdje su bošnjaci pobili 32 čovjeka ..a sudilo se za 14 ubijenih pa onda 3 vojnika dobili 13 godina sve skupa...to što su razapeli ćovjeka to nije pronađen tko je to uradio.....a zapovjedna odgovornost.nije bilo..dobro znam jaro ..vi ste merhametli
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Polovni dizelaša stari 7-10 godina na drugom mjestu ...??? Eto gdje nam je mjesto ...!!! Da su "Milka" čokolade razumio bih . ..
Hebiga opet najbolja suradnja sa susjedima što je i normalno,ali nekima se to opet neće svidit
Drago mi je da susjedi grade svoju ekonomiju. Dosta je politike i provlačenje imena kroz medije.