Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel moguce da se i ovo desi 🥳
Cijene dole ali buraz sta je otkaza po svijetu a i kod nas da nam je sa srecom narednih godina
Malo je ovo s obzirom da je u Evropi vraceno na cijenu prije rata, 20 % je trebalo biti minimalno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve cijene dole aBd!
ma i da se vrati na staro opet ce bit kuknjava, sta pjrvali se hvalospjevi o cijenama do 2020
ne moraju cijene toliko dole koliko moraju plate ici brutalno ka gore. Mi smo ubjedljivo najjeftinija zemlja ali isto tako jos ubjedljivije zemlja sa malim platama. Kontroverzno misljenje ali istinito. U drugim evropskim zemljama je inflacija jos veca
Režimski portal sitnim slovima piše na dnu članka da su Dodikovi divljaci sa Pala račun za vatromet 9 januara ispostavili Sarajlijama kroz povećanje naknade za transport od čak 50% u odnosu na ionako najskuplji transport na svijetu. Paušal Forto se sa ovim slaže i nema zamjerke, Naša Stranka je progurala da službenici u Kantonu Sarajevo koriste usluge MTel-a. Nalogodavci iz Beograda su oduševljeni.
Vlada se nećka, mislili da treba poskupjeti a sad ovo
Eto, boca plina najjeftinija tu oko 30km. 10 posto je 3km. Na godinu dana ako se plin normalno trosi treba oko 4 boce, to je 12km. To za jedno domacinstvo ne znaci puno na godisnjoj bazi. Ali da ostave istu cijenu, a tih 12km od svakog gradjana uloze u vjetrenjace, solar za dobivanje 'ciste energije' ne bih vise bili na listi najzagadjenijih gradova. Milion stanovnika -4miliona boca puta 12km je para kojom bih ocistili smog iz gradova.
Transport poskupio 50%, to ne stoji u najavi vec na kraju. Energoinvest kao i novinari pozdravljaju pljačkaše i ne pitaju za razlog poskupljenja.
Mutna je računica Energoinvesta ugovori propali pa dere na plinu.
Jedini parametar koji je ostao nepromijenjen, a možda je i povećan, je procenat u kojem se propali Energoinvest kao višak u jednačini ugrađuje u cijenu plina, na teret potrošača.
Pa onaj expert Becarevic je tvrdio da ce umanjenje biti oko 20 %....Gdje se istopilo.
Svi ekonomski analiticari su misljenja da treba pijeftiniti najmanje 20%,al eto kao sad narod treba da bude zadovoljan
Hoce li hadalji iz toplana spustiti cijenu....
Hoce
poskupi za 30 a pojeftini za 9% opet su u velikom plusu
Rusi ga pušše
Na Hair i na dobro
I toplane ce pojeftiniti u julu. Pljackace nas dok god mogu i sto vise mogu
9.6%????? a plin na trzistu po cijeni iz decembra prosle godine!
pardon, pretprosle.
Sta bi sa onih 20%, ne moras biti vidovita Dzemila da skontas da nas uzimaju lopatom bili SDAovci NiPovci,SNSDovci,HDZOVci svi su oni isti, oni su cak i iste vjere