Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo jos jedna lijepa vjest iz prve ruke, energoinvest poceo u 3 smjene raditi.. ;) ima posla napokon
Extra...mozda mi sada dionice koje sam placao po 45 KM skoce sa 2 na 4 KM?
Čestitam!
Mada mnogi neće priznati, ali su fakti da je Lagumdzijin trud i zalaganje za ovo pozitivno se isplatio i omogucio im ponovni ulazak na trziste iako su imali zabranu poslovanja. Pozitivno us vakom slučaju, mada je malo ovakvih vijesti danas.
http://www.njuz.net/stranka-unapredila-lupaca-minusa-u-autora-komentara/
Odlazak u UAE, UK...i jel ono bijashe Azerbejdzan.... pomoglo Energoinvestu da dobije posao u Libiji?! I kakva zabrana poslovanja?! Ako cemo se preseravati politikom, meshchini da je na chelu te kompanije SDA kadar :D
Odlicno je da su se posli dobijati ovakvi poslovi ...
Ne treba zaboraviti da je Lagumdzija sa delegacijom isao na biznis forum na bliski istok i otvorio mogucnosti za Energoinvest koji je u tom trneutku bio pred kolapsom zbog prijasnjih vlasti, Brankovica i ostalih. Sretno sve najbolje.
http://www.njuz.net/stranka-unapredila-lupaca-minusa-u-autora-komentara/