Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DIREKTORICA I VLASNICA ALMA RAS FIRME DAMA A NE OVA JAHALJKA
Čovjek uči dok je živ. Treba raditi na sebi i ulagati u sebe, to je najbolja investicija. Za sve ove što misle da je ovo gubljenje vremena, da ste manje vremena provodili na Klixu, a više po ovim konferencijama možda bi do sada i bilo nešto od vas
...učenje je dobra stvar. a učenje budalaština je odraz sopstvene.
@commiemarshhal jesi li prisustvovao nekoj konferenciji do sada? šta si ti naučio osim da komentarišeš na Klixu?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
...jes očajnicima lako prodavat maglu. inače, "lideršip" (stara rvacak riječ) je osbina stečena rođenjem. kao i inteligencija. niti jedno od to dvoje se nemere, ponavljam, nemere naučit.
Sto je neko skonto kako da lovu uzima. Pametni ba ljudi. Znaju pricati i od toga zaradjuju. Pristalica sam treninga, stalnih usavrsavanja, itd, ali da nekom dam 300 stoje da za 2 sata price . Mlogo brate, mlogo.
Bravo majstore pa to i jest cilj da te pokrenu da shvatimo da je lovu lako zaraditi.Svaka im čast uspjeli su.