Privreda
11

Dubravka Mirković na prvoj Sarajevo Business Leadership konferenciji

Klix.ba
Predavanje o temi "Kako prilagoditi leadership novim generacijama", na prvoj Business Leadership konferenciji koju organizuju InStore magazin i kompanija Altermedia 24.03. održat će Dubravka Mirković.

Predavanje će odgovoriti na pitanje da li treba leadership prilagoditi generacijama koje dolaze? Kako raditi sa njima? Da li trebamo mijenjati način leadershipa? Kako su generacije različite i šta to znači za leadere? Poenta je da se trebamo vratiti na prave vrijednosti koje su temelj naše osobnosti, jer je osobna moć potrebna i lideru da pokrene sebe i ljude oko sebe, kaže Dubravka Mirković, vlasnica ‘Gentisa’.

Gospođa Mirković je osam godina bila partner Konzultantske tvrtke DORH zadužena za odjel treninga i razvoja. Prije 19 godina došla je u Hrvatsku i preuzela poziciju Human Resources Managera za Adriatic regiju u kompaniji DHL International. Prelazi na poziciju Direktor HR-a i internog konzultanta za učenje zadužena za Središnju i Istočnu Europu u The Coca-Cola Company. Godine 2000. osniva svoju tvrtku, Gentis d.o.o., s vizijom facilitiranja osobnog i organizacijskog razvoja. Dubravka je certificirani konzultant za FranklinCovey programe razvoja menadžmenta, posjeduje regionalnu licencu za međunarodne PSP alate i radi sa senior menadžmentom na razvoju Leadership vještina i coachinga, te provodi razne projekte.

Na Business Leadership Conference govorit ćemo o važnosti liderstva i razgovarati o biznisu. Učesnicima želimo ponuditi ideje, kako možemo biti još uspješniji, kroz primjere najboljih praksi lidera u Bosni i Hercegovini, regiji i svijetu. Na konferenciji očekujemo 200 vlasnika, direktora i executive managera najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini.