Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasi se vode metodom navike Bosanaca, dizi akcize da bude gorivo 2 KM jer su oni navikli da placaju toliko. Nema potrebe da bude jeftino iako moze biti. Svima je svejedno i sve dok se niko ne buni nek cijena raste. Prosle godine i kod nas i u Austriji ista cijena goriva, osnovne namirnice kod njih jeftinije. I plate su iste, ako se samo guzonje uzmu u obzir :)
Ja mislim da ce sutra bit x na derbiju
Kad bude nafta u svijetu dzabe, u nas ce bit 2 marke zbog silnih nameta.
Upravo. Sad je pola marke litar u prodaji, a kod nas 1,78. Znaci vise od 250% cijene cine nameti i jos hoce da povecaju 20 feninga po litru za puteve. Pa ce onda 20 feninga povecati za plate sebi, itd dok ne stigne litar na 10KM.
Ovim putem he8em ma.j.k.u Fadilu i Bakiru i cijeloj sda mafijaškoj bagri !
Ne mozes ti gladnu gnjidi nahranit nikad.
Jebe se nama za svjetskim tržištem kad će Fadil uvest akcize kolko god padne cijena nafte. Kad bi bila $1 po barelu, kod nas bi i dalje bila oko 2 KM litar, jer tolika cijena paše za punjenje budžeta. Sve što niža cijena, manje pdv-a u budžetu i samim tim će Fadil te rupe popuniti novim akcizama.
Ma bitno je da su kod nas cijene dobre. Majku im njihovu! Pa svugdje padaju cijene, a kod nas poskupi gorivo te izmisljaj.. Dizi ba akcize. Je** ti drzavu
Al' pumpadžije kajmače zadnjih nekoliko mjeseci, podigli gorivo na 1,9 KM, a barel ispod 50 $ i dolar jeftin...a države nigdje da zaštiti građane. Još su i uvezani sa njima, odgovara im visoka cijena zbog akciza.
za nadati se da nemamo dosta one skladistene nafte kupljene po skupoj cijeni, bar je nismo imali kada je barel letio prema gore.