Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li to prejudiciramo sudsku odluku!? Način vladanja u bosanskohercegovačkom entitetu RS je evoluirao s diktata na apsolutizam..
"Moja prva reakcija nakon odluke suda bila je da se ukine sud u Bijeljini i premjesti na neko drugo mjesto. Možda se to i desi" Bas je to divno srocio :D
nicija nije do zore sjala,pa nece ni tvoja Doleeeeeeeeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znači pravosuđe je dobro samo ako je Miletu po volji. Njegov problem sa sudovima očito prevazilazi sudije muslimane i strance, njemu smetaju svi sudovi koji mu nwe sude u korist. Super je ovaj čovjek, super je gledati kako ljudi glasaju za ovaj cirkus.
Maj-mun sve na silu
Najvaženije je da danas lijep sunćan dan. Pitanje je samo što je slijedeće.
Puši ga, Dudu!
čoban tjera ovčice.
jos malo pičko glavata i ode i ti u nepovrat
U pravu je kad kaže "da je pravosuđe u nekim segmentima izvan bilo kakve društvene odgovornosti." te da "Ovo nema nema veze sa pravnim sistemom."Jer da ima, prvi bi on bio sklonjen iza rešetaka toliko dugo da bi se zaboravilo da je ikada postojao na ovim prostorima. No, on je iznad suda i prava. On je i tužilac i sudija. Naravno.
Prazne retorike bez razuma i logike sve im je egal FIRMA ILEGAL!!!
Kakav les ima BRE da trunes na robiji
Kad tad
Nije Dodik iznad zakona.Dodik je Zakon:)
Svaki novinar koji objavi bilo kakav txt o o j ebini Miloradu je za mene Dusman ove drzave BOSNE I HERCEGOVINE. Kad' god vidim neki clanak o ovom izrodu ja se iznerviram. Koji vam je qu rac da ga uopste pominjete. Pa to je toliko gooovno da se neda opisati (vec sam se iznervir'o). On je takav kakav jest' ... jako dobro zivi od posla koji obavlja.. jako dobro (Mrzi BiH i radi protiv sopstvene drzave) ... Vi koji mu dajete medisjki prostor ste njegovi saucesnici.. i zato vam svima zajedno j ee bbem i skolu i novinarstvo i patriotizam...
Vidi...njima cilj da te isprovociraju da ostavis komentar,njima veca posjecenost,njima pare(novinarima)...ti se nerviras,Dodik gusla a vjeruj mi da bi on zadnji htio podijeljenu Bosnu...ovako ima svoj feud i radi sta mu volja...samo povlaci konce,narod igra i svima dobro...
A sta se moze kada imamo stranackomafijosko ustrojstvo stoga i imamo i sud pod kontrolom mafije, da ovaj Sef Mafije kada nesto kaze to i ucini jer mu odobravaju BIH-a institucije pravde mislim prije svjega na tuzioce koji u potajnom dilu cekaju svoju pinku.
Ti si Dodik ljakSe iz Laktaša.
"Moja prva reakcija nakon odluke suda bila je da se ukine sud u Bijeljini i premjesti na neko drugo mjesto. Možda se to i desi", rekao je Dodik. Stvarno, ovaj covjek, definitivno, gubi vezu sa realnim svijetom.
Lik je izgubio vezu sa stvarnoscu.Zivi u svetu svojih iluzija.Jednostavno misli da sve moze.SupreDoDick!
Vožd!!!