Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako izdađu iz krize, možda zaposle i nekog nehrvata.
Bilo je svasta ranije oko Aluminija ali s obzirom na broj ljudi koji tamo radi dobro je da su se poceli izvalciti iz krize
Oslicno je vidjeti da su zadovoljni i da dobro stoje, nakon svega sto je bilo lose po njih. Uz Niksica su uspjeli da se izvuku iz krize.
Podrzavam rad vlade,ova vlada SDA i SDP-a ipak rjesava nagomilane probleme.Nadam se da ce voditi vladu i naredne 4 godine,a sto ne i narednih 8 god.
"Zadovoljni smo, ali ne možemo priuštiti opuštanje" To je veoma dobro s obzirom da su BH gradjani uglavnom "opusteni a nisu zadovoljni!"