Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka isto hoce referendum! Traze da se ne muzu 9.januara! Navodi se i to da tog tada ispasu vrse samo u zatvorenim stalama!
Pred izbore ili ne, ali ovo je dobra vijest, pogotovu iz Kalesije.
Zasto ovoj kravi nije zamagljeno lice? Zasto se ne postuje tudja privatnost? Kako google street view moze a vi ne mozete :) ?
hahaha upravo tako
Bakir i njegova hanuma na fotografiji !
ŠTA ĆE DODIK NA SLICI !?
Nisi prepoznao tamo Baketa i Covica
I jesmo stoka
Zato treba nahraniti stoku
nek se samo otvara pred izbore ili ne,vazno je raditi u domovini,a ne po Njemackoj mjenjati pelene usranim babama!
Jel ti draze mijenjati pelene njemackim babama, imati 1600€ mjesecno, 20-30 dana godisnjeg, weihnachtsgeld i sl... Ili puniti sda seljacini dzepove, raditi i subotama i nedeljama bez godisnjeg, za 450 KM, bez bolovanja i ikakvih prava... Izaberi
jel ovo fadil novalic selfie???
BOOkireve glasacice..
"Samo zgrade i hotele pravite, pravite fabrike" na aparatima hahaha
Jel to hrana za ovu stoku u torovima što glasaju za baketa i dodu?
jesi glup hebo te bake...
@Sexator ti si neki strastveni ljubitelj baketa čini mi se..