Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NARAVNO DA SU CIJENE PLINA NE PROMIJENJENE................. ...........................DO JESENI, KADA POČINJE GRIJANJE NA PLIN............... .......TADA ĆE CIJENE PLINA BITI PRIMIJENJEE... SVE SE VI LIJEPO DOGOVORITE I RASPOREDITRE POSKUPLJENJA KAKO VAMA NAJBOLJE ODGOVARA A KAKO ŠTO ŽEŠĆE OGULITI SIROTINJU. SVE JE TO KRIVA NAŠA PRENAJEDENA VLAST KOJA MARI SAMO ZA SVOJE DŽEPOVE.
SKUPLJA STRUJA. OPET. NE DAO BOG DA ŠT POSKUPI CRKVAMA I DŽAMIJAMA, ONI NE PLAĆAJU NI POREZ NI ZA ŠTA. OGULI SIROTINJU A SVE ONE KOJI TOJ ISTOJ SIROTINJU ISPIRU MOZAK POVLASTI, NJIMA JOŠ I DAJ. NIKAD VEĆE SRAMOTE OD LJUDI NAVLASTI KAO DANAS, ONI POJMA NEMAJU KOLIKO IM JE NAROD SIROT, JADAN I BIJEDAN. PITAM SE SAMO DO KADA ĆE OVO OVAKO DA TRAJE.
Ma neka naši dragi naftaši odmah dignu i zaokruže cijenu goriva na 3 KM po litri, da se ne muče sa praćenjem ovih oscilacija cijena sirove nafte. Stresno je to, mogu se nasikirati. Duše drage.
imam goriva...nemeRe krava popit ....
U BiH stanje redovno :))) Kad padaju cijene, treba im malo vise vremena da skontaju, da se usaglase, a kad skacu imaju informacije iz prve ruke, cak dan prije povecaju cijene...
Dabogda pali na merhamet i placali kanticu graha ovi sto kontrolisu cjenu nafte u nas u BiH
Tako nam i treba kad necemo da se pobunimo, samo ovdje pišemo komentare