Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lažete ko kerovi, sve lažete, samo da možete pokriti zahtjeve za kredite, lažete o mrtvim, lažete o živim, lažete o iseljavanju, lažete o zapošljavanju, lažete jeftino i odvratno
je li neko vidio gdje su te pare?
Jos je kod vas dobro. Da ste u Dodiklandu da vidite bijede, siromastva i jada. Glad vlada.
:)))) MA BRAVO!!! KAKO SE BiH INDUSTRIJA VRTOGLAVO RAZVIJA! BIT ĆEMO MEĐU BOGATIM :))) KAD SE ZA KOJI MJESEC PRIKAŽU OVE CIFRE NA PAPIRU I ODNOS POVEĆANJA PROIZVODNJE, IZ MJESECA U MJESEC RAPIDNO POVEĆA! MA KOGA TO ONI FARNAJU? SVE SU OVO SAMO MRTVA SLOVA NA PAPIRU. OBIČAN GRAĐANIN, UPOSLENI, NEUPOSLENI, PENZIONER, UČENIK, STUDENT, BEBA.... NIKO NIŠTA NE OSJETI. NI POMAK NA BOLJE!
Gdje ima ova slika u bih?
sta to mi proizvodimo,osim gluposti,i budzetski pacova..
al nam ide ljudi moji ma sramota me koliko nam dobro ide
kuurvo jedna......statistiko..........
U Bosni ko hoće raditi, ne može biti gladan! Možda plate nisu neke i ne živi se kao u Švici, ali daleko je od toga da smo najgori na svijetu, mi uživamo puno više luksuza od nekog svjetskog prosjeka.
ovo samo budala moze povjerovati
. VEDRANA RUDAN NAPALA KOLINDU: PROSTAKUSA CE USKORO IZVADITI K*RAC i POPIŠATI SE PO NAŠIM ,,, http://bit.ly/2gxP3Cy .
. VEDRANA RUDAN NAPALA KOLINDU: PROSTAKUSA CE USKORO IZVADITI K*RAC i POPIŠATI SE PO NAŠIM ,,, http://bit.ly/2gxP3Cy .
dojčland am aparatima.