Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako smo mi glup narod
Potpuno se slazem sa tobom! Mi imamo pitke vode kao Srbija, Hrvatska i Slovenija zajedno, ali kada su matore glavonje bez mozga na vlasti, tu nema pomoci! Ovo je vjerovatno neka igra ovih nasih "politicara" koji su potplaceni da uniste BiH. A i narod u BiH je prava stoka, umjesto da kupuju domacu vodu, oni kupuju tudju zbog lijepe flase i slicnih gluposti!
@nexxy: Zavisi sta smatras glupim. Mozda bi se pokazalo jako pametnim da do 40. fasujem kamen u bubrezima koji bi se morao odstraniti operativnim putem. Sto sam svojevremeno bio na putu da ostvarim pijuci "domacu" vodu iz Tuzlanskog vodovoda. Od cega sam zaradio nesto malo pijeska u bubrezima i krvi u mokraci do negdje oko 20. godine zivota. No onda sam odlucio da budem glup i poceo sam piti flasiranu vodu. U pocetku sam bio doduse nesto pametniji pa sam pio Olimpiju. Dok nisam nasao "nesto" da pluta u zatvorenoj flasi. Od tada sam totalno glup jer pijem Janu. No hej... bar me ne bole bubrezi.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
sram i stid da nas je.
SAMO BOGA NEKA NAS JE STRAH ZA OVO !!! CCCC !!!
Što bi nas bilo sram? Pa mi nemamo kvalitetne domaće proizvode, pa je logično da kupujemo uvozne. Meni su hrvatski proizvodi ostali omiljeni još iz vremena dok sam živio u Zagrebu. Na kraju krajeva i sarajevski kiseljak je u vlasništvu todorića. A jana je svjetski brand, čak se i u New Yorku i Dubaiju reklamira. Jednostavno volim hrvatske proizvode.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nezaposleni ste ? Trazite posao ? Registruj se i prijavljuj na oglase za posao samo jednim klikom WWW.POSLOMAT.BA
14 mio km je ništa. i nije dala BiH, dali su potrošači od svoje zarađene plate.
kad kupim janu 0,50 kuna mi je povrata za bocu kad kupim oazu ili neku drugu dobijem *** i još moram bocu bacit da trune 1000 godina pa eto razloga zašto kupujem janu.
Ovdje treba bacit jednu atomsku bombu i nek sve ode u picku materinu,svijet ce biti ljepsi. :)
oooo koji kretenizam , u Bosni ako ima cega, ima vode na izvoz,
za SDA, SPD i SBB NIKO KO IMA IMALO MOZGA VISE NIKAD NECE GLASATI!!!!!!! DF IMA MOJ GLAS!!!
ma mozete dislajkati koliko hocete CINJENICE I BROJEVI GOVORE ISTINU!!!! NAJVECI LOPOVI U OVOJ DRZAVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a vi da imate imalo mozga nebi dislajkali ali ljudi djaba rekli da je pamet najskuplja stvar na svijetu!
to je isto ko kad bi drva u sumu vozili...:)
Cuj Jana se pije u Americi ,a Tesanjska -OAZA- se pije naravno u Bijeloj kuci i jedina je voda koja nema sulfata u sebi a koji su veoma stetni pa izvolite. I kao sto su svjetski strucnjaci rekli-NAJBOLJA VODA NA SVIJETU.
MEĐEDI JEDNI!
Krivi smo mi što smo ih pustili!
Mora nas glupi narod piti Janu, Studenu -.-' ...
Ja nisam rekla da Jana ne valja, samo kazem da imamo svoju vodu i trosimo pare na gluposti :)
Za te pare smo mogli izgraditi 2-3 dobre škole,a mogli bi početi flaširati svoju vodu,i izvoziti je toliko o našim političarima....Nije to toliko teško uraditi,samo što naši političari to ne žele
to je ono kad neka "dama" udje u trgovinu i od svih nasih voda ona ode i i zabere Janu da bi bila cool i onda hoda po carsij i svaku minutu popije po gutljaj...ZALOSNO
kako smo debili pa mi bi trebali da dobijamo 14 miliona ako izvozujemo vodu sta se mogli raditi s takvim parama cccc
pare se najboje vodom peru!!!
najbolje