Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je ovakve stvari pročitati :))
al Jaro keks... :-)
Šta fali Jari? Na engleskom se čita "Džerou" i zvuči kul ;)
neka para...........nikad nije viska
bas je fino vidjeti ove slike..nasi proizvodi na policama svetskih centara...ma milina...bravo,,bravo.....prijatelj mi kaze da se imaju nasi proizvodi kupiti i u Australiji..suuper..KUPUJMO DOMACE -POMOZIMO SAMI SEBI
Jes' vidio jaro ;)
e moj Jaro...
"Jaro" tipičan bosanski keks. :)
Hahaha Jaro i Klas mislim stvarno od toliko proizvoda bas 2 najgora da izvoze
najjace je bilo kad sam u dubaiju prije 5-6 godina vidio jaffa biscuit, koji u sebi ima zelatin od svinjetine :D sigurno se rusi obezbjedili svaka cast sto napokon i mi izlazimo na svijetsko trziste, ali je sve to malo koliko se uvozi u nasu zemlju, sto je strasno i pogubno za nas.
Jaffa biskvit ima halal certifikat.
pravo turisticko mjesto :D
stvarno lijepa vijest!
Sve uredu ali Jaro keks ne valja.
Odlicno! Samo tako ova zemlja moze prosperirat!
moram pofalti klasovo brasno, kade razvijam pitu jufka bide kaj list
Aferim!!!
izbaci uljeza: keks jaro .. probala jednom i hvala, ali nikad vise
Lijepa vijest! Samo da pitam, ovo je sigurno greska, nije 21 kino nego 21 kino dvorana?
BOSNIA, BOSNIA......SRCE MI KO MIJADŽA
Opet gluposti valjate. ako su kupili paletu keksa nemora znaciti da su milioni u pitanju. Jao ovog klixa niko na svijetu nije vidio avion samo vi i neki iz tajlanda.