Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve fol muslimani a kamate pucaju
https://www.facebook.com/prav0i Pravo istine je facebook stranica napravljena za javni linc kriminalnih lica , objavit cemo njihova puna imena i prezimena i sve dostupne podatke koje ostali ne smiju !
kakvo je zensko poduzetnistvo ? ovi arapi bas prave segregaciju do atomskog nivoa
U teoriji ekonomske misli a i u praksi (razumljivo, teorije su potaknute iskustvom), postoje izdvojeni pojmovi "žensko preduzetništvo", "ženski leadership" i sl. Najviše iz razloga što žene na globalnom nivou nemaju jednak tretman i suočavaju se sa različitim preprekama u odnosu na muškarce. Proguglaj poznati termin "Glass ceiling", odnosno "stakleni plafon", vidjet ćeš da prefiks "žensko" najmanje veze ima s arapima ;)
Kad kazes zensko poduzetniatvo.. jedino logicno obrazlozenje bi za mene bilo kozmeticki biznis.. zenska odjeca ili evntualno dildo biznis.. a ako se misli na nejednakost onda nije uredu... ako je zensko poduzetnistvo onda automatski znaci da je drugacije od muskog.. Sam pristup rjesavanja problema zapravo unosi segregaciju
Oni inače veoma postuju prava žena.