Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ostavi mi ove 3 cerade 2x3 metara
cujem da agrokomerc treba da kupi OVAKO ? novi presjednik ASDA
Sto se cekalo 18 godina da se pokrene proizvodnja? Sto se cekala totalna devastacija imovine i proizvodnih kapaciteta pa da se onda pokrece neka minijaturna proizvodnja? Nesaglediva steta je ucinjena Bosni i Hercegovini devastacijom Agrokomerca, a unisten je samo iz revansizma Bosnjackog politickog vrha. Od Agrokomerca smosvi mogli imati koristi, medjutim unistili su ga kako eto ne bi Kladuscani slucajno prosperirali..
...........cerade i krastavci...........nigdje veze............
Meni je jako zao, sto je Bihacka regija i za vrijeme Juge a i dan danas jako "izolovana" i samim tim jako nezanimljiva bilo kojem investitoru. USK mora pod hitno predloziti Vladi FBiH izgradnju brze ceste Velika Kladusa - Bihac - Bos. Petrovac - Travnik - Sarajevo. Na pocetku bi brza cesta sa pojednom trakom u svakom smjeru (kao nekada Sarajevo - Zenica - Simin Han) bila sasvim dovoljna, a Bihac Sarajevu i srednjoj Bosni bio blizi 2 h. Prije iz Sarajeva u Ljubljanu, nego u Krajinu. Medjutim, Vlada USK nije do dana danasnjeg predlozila izgradnju ovog putnog koridora. Kad ides za Krajinu, covjeku bas dodje zlo od duzine puta, a kroz RS kad prodjes, treba covjeku odma kocka secera da dodje sebi od nekvalitetne ceste iza Jajca do Kljuca.
Pa mi ni kilometar auto-puta ne mozemo napraviti...
Vala i mi prije do Austrije i Njemacke. nego do Sarajeva. Znas koji je to smor, pogotovo studentima... :) Da je makar kakav zracni put heheh
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Nekadašnji gigant bosanskohercegovačke privrede." Ispravka: "Nekadasnji gigant jugoslavenske poljoprivrede." Ovo je super. A "babo" se nesto usutio?
Babo ispunjava obecanja...
Zelim vam uspjeh i boziju pomoc jeli niko vam drugi u ovoj zemlji pomoci nece...
Svaka cast i samo naprijed, a Bosnjaci ce kad rad skontati koliko su stetu sami sebi nanijeli.