Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većina u tim institucijama i šuti za to što su korumpirani. Nadam se da će barem nova vlast na državnom nivou pobrinuti za ove ljude!!!
Hoce,kako nece,samo dok pozaposljava familiju.Treba "trpiti",ili glasati.
Zasto ne prestanete saradivati sa Slovenackim firmama pa ce te vidjeti reakciju
Dokle god mirno gledaju kako nas pljackaju to ce nam se i dalje desavati.
Moraju šutjeti kada svi imaju tala u pljaćki koju Slovenci već 20 godina vrše u BiH.
"_VTK još jednom poziva Tužilaštvo BiH i sve nadležne organe i institucije u BiH da najozbiljnije shvate ovaj slučaj i po hitnom postupku poduzmu sve zakonom propisane radnje na utvrđivanju stvarnih činjenica." Još jednom poziva Tužilaštvo?! Pa zar Tužilaštvo nije poduzelo ništa poslije ove afere?! Ne mogu da vjerujem da su svi prepušteni na milost i nemilost kriminacima. Ili, ne ide mi u glavu da svi imaju veze sa kriminalom. Njihova šutnja pokazuje da su SVI uvezani. Kakva je ovo Država?!
Njih da je briga za drzavu i narod ne bi dopustili da se za lijecenje drzavljana BiH sakupljaju pare vec bi to rijesili iz budzeta kao i svoje plate, auta, komisije, upravne odbore, razdvojini zivot i ostalo sta dobijaju.
Slovenci ista govna kao i oni genocidaši!
Privredne Komore da javno objave ko je sve do sada trebao, iz vlasti, da se oglasi povodom afere TUŠ? Hitno je!
Hajde korumpirani majmuni i makmunice javljajte se - nećete valjda da vas narod pojavi?
To što uplaćujete 500 miliona u budžet nije ništa na prema plavim kovertama u privatnim džepovima. Da je državi stalo da se to sredi već bi bile ooptužnice i svašta nešto. Ovako će se samo zataškati.