Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li uvesti i neke letove iz Trebinja :)?????
Hoce, hoce, recimo Trebinje - Sokolac, cim se napravi aerodrom na Romaniji
Trenutno se radi na unaprijeđenju aerodroma. Planirano je da se do kraja godine završi pista na koju će moći slijetati najveći avioni - višemilionska investicija koja se mora napraviti da bi se pokrila velika potražnja za ovaj tip usluga prevoza jer u Trebinju, ako standard nastavi ovako vrtoglavo da raste - moraće da se pravi dodatni terminal. Tako dok su radovi u toku molim vas da ne pitate kad će biti, da li će biti, bitno je da se radi i milioni su u pitanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bas cu da vozim do BL pa da letim za Tivat, a onda cu pravo u Split da letim za Beograd.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Mene samo interesuje zasto B&H Airlines ne leti iz Sarajeva za Zadar ili Pulu. Mislim, da kad bi se ovaj let u sezoni obavljao subotom i nedeljom, da bi avion bio popunjen do zadnjeg mjesta.
pfffffffffffffffff
NE KONTAM ZASTO KOMPANIJA VLASNISTVO 50% FBIH, FINANSIRA LETOVE NA KOJIMA JE JASNO DA CE IZGUBITI LOVU. MISLIM BLUKA - BEOGRAD NIJE ISPLATIV, A KAMOLI BLUKA - TIVAT?
Let Banja Luka - Tivat ce se obavljati samo jednom sedmicno. Let Banja Luka - Beograd je svakodnevni.
pa nema ni 60 kilomeara od trebinja, ali ljudi ce ici za 100 eura iz bl za tivat. koliko hoces.
Hej raja, je li istina da je Trebinje najveci aerodrom u Jugo-Istocnoj Europi?
Ko ce finansirati gubitke?
Sad im razvijamo i aerodrom...
Radujem se ovom letu...