Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postovani Radniče! Ti da si radnik te firme, ne bi tako pisao, jer vidim da i ne poznajes uslove rada u toj firmi. I ja sam radnik te Firme i nisam potpisao takav dokument o kojem ti pricas, jedino ako si ti izuzetak od ostalih 1000 ljudi koji rade dolje,pa si dobio nesto takvo. Ja znam, jer sam i ja tako primljen u radni odnos, bio sam sedam dana, nakon cega sam primljen u radni odnos. Plata je dobra i ne poznajem takve uslove rada, prekovremene itd o kojim ti pricas, samo bih naveo da je to jedina firma koja je podjelila regres svojim radnicima, i za svaki praznik dobijemo po nesto. Najveci je problem kod nas to da, ako neko uradi nesto dobro za sve, nadje se neki nepismeni lik koji ce od toga napraviti ruglo, i ako je stvarnost drugacija. Bolje bi ti bilo da radis casno i posteno nego da pises takve gluposti.
EE kako ovo lijepo zvuci,a bilo bi jos bolje da mi radnici koji radimo u toj firmiPREVENT radimo kao sav normalan svijet ,da nam je radno vrijeme 8 sati umjesto 10 ili 12 h,ber slobodne subote i nedelje,jedna smjena nam je od 7 ujutro do 19 navece.a druda od 19h navece do 07 ujutro,naravno plati nam se samo 8 radnih sati,a o prekovremenim ili nocnom radu nesmijemo ni pomisliti,prilikom ulaska u firmu morali smo potpisati papir da se ne smijemo organizovati u sindikat,a koliko je samo radnika na crno pod maskom obuke, itd itd eee sad lahko je sa radnickih ledja graditi bolnice kuce hodzama,itd itd