Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ponovim ono sto je neko rekao u prvom komentaru . samo 520 hiljada dolara ZA OSNOVNE I SREDNJE SKOLE U CITAVOJ ZEMLJI, to Microsoft daje ???? Smijesno i zalosno !!! Da Brankovic ne uzima koji milion u dzep pa je ovo neka vrsta kusura XD
Ovaj covjek nije iz stranke na cijoj sam strani ali jeste list iz gore sa kojom sam drugovala 2,5 decenije i pred kojom se svim srcem i s dubokim postovanjem klanjam.
sto se javljate kad pojma nemate,open source software se ne koristi u svrhu zaradjivanja novca,zbog toga ga ne smije nijedna profitabilna organizacija,firma il ti institucija koristiti. slicno se desilo kad je njemacka vlada htjela prec na linux,da ustede,al malo morgen to nije dozvoljeno,pa su svi oni koji su ucestvvali u kreiranju linuxa trazili da im se plati.
Open source je dobar, ali ima jednu manu sto ga debili kao vi promovisu. Sto se ne organizujete i odete kod Brankovica i predlozite mu alternativu? Najlakse je po forumima baljezgat i nista ne radit. Borite se za trziste! :)
hahaha kakv MS hahaha sega majke mi sta ima da uce??? misle da se IT tehnologija bazirana na microsoftu moze da sluzi kao dobar edukacioni program al u guzici....open Surce je zakkon!
a koliko ce drzava platit Majkrosoftu za licenciranje programa na svojim kompjuterima? jel to bio neki tender? di ste picke novinarske, sto to niko ne procacka? u svajcarskoj prelaze na open source programe a mi imamo dovoljno para da finansiramo Billa Gatesa. di ste pickice novinarske? platio miklosoft?
A VIDI FOTELJA BIJELIH!!! JEL IKO IKAD VIDIO U OZBILJNOM KABINETU OVAKO PEDERSKE FOTELJE?!? MALO SMO SE PONOVILI !?! JEL I TO KUPILA POSTA? PO ZAKONU? FUJ SMRADOVI!!!!
Blago Banovićima, tamo će Nedžaset Branković finansirati sve \'\'izazove koje donosi FK Budućnost iz Banovića\'\' u procesu informatizacije uz pomoć Microsofta.
e u maternu i ovaj brankovic... malo mu ovi iz MSa zastekaju ispod stola i on njima po miliona za software... ccc pa mater mu glupu... bacanje paraaa... a i kako ce djeca \"naucit\" jebenu tehnologiju od MSa... naucit ce kitu... naucit ce kako napravit novi MSN account... a mogo je proc jeftinije samo im svima nabacit kakv linux-cic i fino almo sad da ucite tehnologiju... tesko u pm al zato ces stvorit armiju IT profesionalaca. cuj MS tehnologija... oooooj. nek se malo informise o tome kako to rade \"napredne\" drzave, fino odjebu MS i okrenu se OSS-u... upsss jebg zaboravio sam on to radi onih para ispod stola, tako ima onda smisla
\"Vlada FBiH spremna da je inkorporira u cjeloviti informatizacijski program Vlade kojeg uskoro treba da pripremi federalno ministarstvo prometa i komunikacija\" Hajd, ne seri! Upravo si izmislio novu riječ, koja je usput nidje veze! Demagog klasični!
e jesu se pregulili. sta je 500 hiljada za drzavu?