Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sa tobom Aljo za poslepodne... Samo steta sto na sajmu ne bi i krmetine DAJ RAKIJE I KRMETINE HIK! STA TO BI? HIK!
Prijepodne se ne slazem da mi Bosnjaci pijemo rakiju u sred Gradaca jer to nije po islamskom nacelima..., a posljepodne razmisljam malo drukcije ako me niko ne vidi HAMDULILA HIK! STA TO BI HIK!
Web strana Sajma šljive je vrlo skromna,a želi se postiči međunarodni kvalitet.Prezentovali su se političari i gosti,izlagači ovlaš spomenuti,nagrađeni za kvalitet nikako,interesuje nas poljoprivreda,privreda,ekonomija sajav se održava radi njih a i potrošaća. Za ovakav sajam Web stranica trebala bi se mnogo bolje uraditi s poštovanjem!
Ma pusti site, nego jesi ti Gradačačku šljivu probao? Ja sam se jednom zatekao za vrijeme sajma slučajno u Gradačcu i stvarno bolje šljive u životu nisam probao. Šamo se treba čuvat čiče sa palicom ;)
Sajamski Web site je strava po pitanju kvaliteta, designa, organizacije, sadrzaja (gotovo nema nista) te prevoda na engleski koji je na nivou ucenika 4-og/5-0g razreda osnovne skole. Mislim da su trebali napraviti bolju i profesionalniju promociju na Internetu te Web site pretvoriti u kanal kojim se promocija i poslovna suradnja "guraju" cijelu godinu. Ovako, lici na Web verziju nekadasnje serije Znanje-Imanje posveceno sajmu sljive. Nazalost.