Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome treba ugovor kojinikome nista novo ne donosi. Avioni su i prije letjeli na ovim spomenutim rutama i to cesce nego je navedeno. jedina stvar koja je za pohvalu je sto je Ugovor potpisan u Sarajevu i nije se islo sedam dana u Bern na potpisivanje i potrosilo 20 hiljada eura na hotele i dnevnice za cca. 5 ljudi. Mislim da je ovo ipak bila inicijativa svajcarske strane a ne nase.
WIZZ razvaljuje.
Da je u Svicu makar 10 dana :)
aferim, i bio je vakat, da nam se naša dijaspora, poslovna i krimi elita više ne bihuzuri
Samo naprijed, svaki ovakav sporazum znaci veci promet i vecu zaposlenost. Svi zadovoljni i drzava i doticne firme a naravno i putnici.
koja nasa aviokompanija da leti, Air Bosnia, BH aIrlines ili onaj Bosnia wand?
U bolja vremena je Swiss letio svakodnvno za Cirih. Ali, kako je letio bez sporazuma? I kako je BH Airlines letio bez sporazuma za Cirih 4 X tjedno, i to preko Banja Luke dvaput, isto bez sporazuma?
...nemojte samo da predominantni bh airlines "oćera" swiss u bankrot...
...saće naši lufthansu kupit.