Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Allah-Vella. Svaka ti cast. Za 45 godina nikad nista gluplje nisam ni vidio ni procitao. A konkurencija ti je bila zestoka! Mora da si jako ponosan na svoju pamet. Tu su 2 noge malo, za takvu pamet trebaju bar 4.
Ako nas efendija Ceric odluci da mi bosnajci postanemo i izvoznici gasova efendija ce narediti i nama Mujama d anosimo dimije a tada ce se proizvodnja da udupla ma sta udupla u desetostruci jer evo ja od kako znam za sebe svakog casa prdim ko konj a moj jaHran Suljo ma svi moji ajrani prdimo ko konji zdrepci pa samo cekamo odkluku nasega efendije Cerica Ceravoga i Cosavoga bezbeli najpametnijega na dunajluku nase islam bosane i mlogoi sire sve do Meke i Medine.Velahu belahu allahuuu bice para ko blata braco muslimajmuni
Nije to nista,Muje fedracijske imaju originalnu ideju sto ih niko od vas cafira nemoze da ima zato sto smo mi Muje originalni da ne kazem POturice.Naime mi Muje federacijske c eda imamo svoj unikatni gasovod,tako sto ce da nasim nenama sestrama i rodicama ugraditi jedan aslauf u dimije i kada se nene sestre,rodice dosta isprde slaufom ce da izbacuju van dimija gasove a iz aslaufa tankovace se gasovi u gasovosnu speciajlno napravljeni tank/bocu i eto nam zamalo bespaltno gasova za upotrebu .Hvala alalhu dz.v. sto nama Mujama dade ovakvu genijalnu pamet.Proizvodnaj speciajlnih aslaufa nazvanih \"dimije aslauf\" samo sto nije pocela u Sarajevu ulica Mehmedalije Alije turskog age.Ne brinite braco turci pardon bosnje i mi immao konja za trke hvala allahu iz pustinje.