Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta reci a ne zaplakati sve firme vode uvlakaci a ne skolovani takvo je stanje u cjeloj BiH
@POKONDIRENATIKVA1 Čovjek je završio fakultet u Srbiji. I radi već skoro deset godina gradskoj administraciji. Od neukih gori su neupućeni. Sjedi, jedan.
Drazen Vrhovac je kupio diplomu u svadbenom salonu u Grudama.
Ma da, kreten završio dopisni fakultet - PIM u Banjaluci. Ne vjerujem da je neko čuo za njega ranije (mislim na fakultet). Lajkujes večeras, uplatiš, ujutru stigne diploma i dobiješ upravljanje fondom koji raspolaže sa desetinama miliona. Ah, da...moraš malo da se "sagneš" partijskim drugovima.
@goouser1576657865 Pocrkaj te od gladi ko vas zasto..
uvlakač najgora vrsta ljudi...udju pakaš da im više ni pertle ne vire. picici bez mrve karaktera
Evo kredita za dodickovog sina i ostalu mnogobrojnu porodicu.
Što prije shvatite Laktašenke, bit če vam lakše. Nikada nećete postati dio Srbije, živite u lažima. Moje Laktašenke. Neko ima vile po Dedinju, vi nemate fasada završenih po kućama. Bjela kuga vas desetkuje. Imate ponos i lažni patriotizam zatrovan mržnjom i željom za krvlju. Nikada nećete imati napretka moji Dodikistanci.
@kokakolesivebojezivi Sve je tačno što si rekao. Ali s vama nećemo. Makar pomrli od gladi.
Vidi se na njemu da je poslušan.
@654321 Ti zahebao Freuda. Čovjek ocjenjuje prema priloženoj slici.
Sve im puštaju oni koji daju nekakve kredite koje neće nikada vratiti. Ali patka je u kamatama. Doživotno plaćanje,jer doći će vrijeme kad ćemo moći samo kamatu mjesečnu platiti. A kredit ostaje vječan. Baš kao u Africi.
Mora da je zagondzija Dodikovoj zeni ili kcerci
Razvijaju strategije da kradu jos vise
Potreban im je novac a SNSD-a gdje se taj novac nalazi.Bit ce tu: uzmi koliko ti treba.
@realnost123 Još da nam objasniš kako se to radi. Uđeš u banku i staviš u džep.?
hahahaha Investiciono-razvojne banke Republike Srpske hahaha ohhh danas su naslovi za smijanje..razvojna "banka" u "RS" hahah i Denis Zvizdic "Dr" aaooojjj
@dani.bla.31 Nije banke nego banka. Jedna. Odatle mladi bračni parovi uzimaju stambene kredite po povoljnoj kamati uz uslov da su mladi bračni par. Al raja pametuje po portalima
Dobro se paze ove krmeće njuške.
fina mu kosulja
Koje iznenadjenje...