Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje zemlje ko Amerike na svijetu nema. Samo u Americi mozes racunati na jako kulturne godisnje povisice plate i do 8%. Sto vise rintas, veca ti i povisica. Jos ako se na intervjuu za posao dobro prodas, cijeli svijet je tvoj. Ovo kod Njemaca ide na koeficijente prema strucnoj spremi i godinama radnog staza. Nesto poput socijalisticke uravnilovke. Nema pregovaranja oko plate sa poslodavcima.
Ako bar hocete da napisete ime zene na Bosanskom onda se informisite. Pa nije vam ovo engleski st.ok.o nepismena Ursula fon der Lajen a ne Ursula fon der Lejen
www.r e n e s a n s n a k r a l j e v s t v a.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
................ IV REICH,samo na perfidniji način ! Dok mnoge Evropske zemlje grcaju u dugovima,dok se smjenjuju vlade pojedinih Evropskih zemalja,dok demonstranti u prezaduženim zemljama spas od očaja traže u rušilačkim pohodima na ulicama vlastitih gradova, dotle MMF I Evropska centralna banka vrše FINANSIJSKI HOLOKAUST zarad nečijih interesa. VALJDA JE PROSJEČNOM GRAĐANINU EVROPSKE UNIJE DANAS JASAN OVAJ SEX NA NJEMAČKI NAČIN!