Najveće online istraživanje plata
0
U regiji najmanje plate u Srbiji, BiH u "zlatnoj sredini"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokakam se na platu od 1000 KM kada kasni ili je ne dobijam na vrijeme.
http://zarada-marketing.blogspot.com/
kako je lijepo vidjeti ove brojke a nigdje ne pise da ovi lopovi na svaku ovu platu u BiH utimaju porez za ovo za ono i na kraju dobijes crkavicu s kojom jedva prezivljavas mjesec dana.
@kiki Ovo su plate izražene u bruto iznosu, neto je manji naravno i spadne na crkavicu konobara u BiH na cca 500km.
@Ovo kako se zove srpski super junak - nepisMEN
Koliko je placen posao traktoriste da orem njive?
Sta je Country Manager? Daj ne pres€ravajte se!
Da mi je znat ko u bosni ima ovlolike plate kao konobar i cistacica,gdje ovo izvadiste
je tacno u srbiji ako mordnete izvan beograda ostatak srbije je bijeda, cemer i jad, jedino blistavo sto vidis kad udjes na dio nase bosanske zemlje sandzak, zaista nema srbima vise da za njih radi 6 naroda a oni samo prst u uho, nepismeni da budu sefovi. Sreca pa se juga raspala i istupili smo iz te nepravedne drzavne federacije Bosna je uvijek kroz stoljeca bila bogatija i razvijenija od srbije. I uvijek smo mi kao narod bili pismeniji od srba dokaz za to necu traziti duboko u nasoj povijesti ili povijesti srba. Samo to savremenici general husein gradascevic i srpski knez milos obrenovic, dok je general gradascevic govorio nekoliko jezika milos obrenovic nije se znao potpisati a kamolic citati bio je nepismen.