Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj, zene su sjedile kraj vatre i pricale, a danas je isto. Samo sjedimo i pricamo, a patuljci rade za nas. Jedini razlog koji zenama ne omogucava da vladaju svijetom je briga o potomstvu, a tim i o civilizaciji.
http://masinski-kutak.blogspot.com I za žene i za muskarce :))
U današnje vrijeme, na mnoge načine želite da dođete do novca. Želite dobar posao i da zaradite svoj novac, ali nećete da sjedite u uredima ili nemate prilike za to!? Odlična je prilika za sve studente, nezaposlene ili čak one koji rade, a žele dodatna primanja! -Mislim da je ovo odlična prilika. Važno je napomenuti da nema početnih niti dodatnih ulaganja, ono što je potrebno jeste da se fokusirate 2-3 sata na posao dnevno i bilo bi sasvim dovoljno da sedmično zaradite od 100 do 400$ US dolara. Ukoliko imate viška vremena, vrijedi probati pogotovu što ističem da nema nikakvih ulaganja da bi se započeo dobar posao. Jedino što Vam treba jeste internet pristum, računar, i osnovno poznavanje rada na računaru. Probajte, ništa ne gubite!!! Vaša pitanja očekujem na e-mail, a vi kroz moje odgovore startujete sa poslom: [email protected]
šta ima da se dijelimo. žene mogu (i treba) da rade sve što i mi. ako neće, e, ima kaiš a u težim slućajevima i šaka u zube, pa da vidiš kako \"neće\". zar nije dosta što sam joj napravio onu djecu i od svake plate dam 300 kaemova ukuću?
Prosjecne poroduce nemaju novca da im neko djecu cuva itd. Kad zena rodi djete zena nece bar 2 godine raditi... Za te 2 godine covjek se navikne na novu situaciju, pa sve i da ima mogucnosti da se vrati na posao, covjek je rob navike :) Pa neka sacekaju onda dok krene djece u obnaniste, pa kad krene u skolu ko ce se o njemu brinuti, ko ce mu pomagati.. Tako da na kraju ostane samo navika pa tako i vise ne ganjaju karijeru..
Zna se ko sapi stojeci
Možda će neko misliti da sam pregrub, ali je činjenica da su žene predodređene za odgajateljski dio u porodici, dok je muškarac više za finansijski. Ne kažem da žena ne treba da radi, i finansijski privređuje, ali znam da kad muškarac radi - radi da svaki dinar da za porodicu. Znam masu žena koje jednostavno nemaju taj čip u glavi da kad zarade - mogu sve ostaviti u \"porodičnu kasu\" - uvijek mora imati samo za sebe. Eh sad, ovo ništa nije tačno ako mislimo na ove \"muške\" koji se šminkaju, i neke \"žene\" koje voze i popravljaju traktor.
nista se nece ni promijeniti.
Korak blize gay paradi.
Stvar odgoja, nekad ce valjda doci generacije koje na to nece gledati. Zasto zena ima manju placu od svog kolege to ce se tek vidjeti. Mislim da je tu odluku muskarac napravio, a ja uvijek kazem da je bolje ako on ima vecu placu, par je porodica uzivati.