Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vise info na fb strnici?? da, jako ozbiljna skola
...taki vakat došo. djeca postaju sve nezahvalnija, kad istroše "starce" i kad ovi zađu u godine, najradije bi ih "lagerovali" neđe da im "ne smetaju". još ako se za života "staraca" pokrve oko nasljedstva, šta ti je preostalo nego platit tuđu njegu da ne gledaš svoj jad.
to je to il cemo prat guzice iznemoglim germanima ili cuvati ovce i koze bosnaskim begovima ;D
I od koza i ovaca takodje
сан снова... када сам се родио, тата је говорио да ћу бити доктор, мајка је говорила да ћу бити политичар.. али покојни деда ме је узео у руке и подигао са ријечима " он ће бити његоватељ".. сви су се одушевили његовом жељом, јер нема бољег посла од тога. Од прања туђег дупета. ццц
Donacije i sponzori?? Sumnjam ja u ovo a naročito sumnjam u eventualne kanddidatee. Kada završe obuku i konačno krenu da kao paze stara i iznemogla lica tu će biti potrebna desetostruka kontrola istih. Poznajući mentalilet našeg čovjeka biće tu svašta. Naš čovjek bi da radi, dobro zaradi ali dase ne umori, odnosno naš čovjek bi nešto sa lagane stdrane, čežeći ako je ikako moguće. Ponavljam ako ovo eventualno zaživi ni po koju cijenu ne vjerujte našim ,,hanumama,, nego svako malo iznenaddnu kontrolu i tada ćete se osvjedočiti o čemmu govorim.
Praznićete kahlice i patke, čistit klozete i prevrtat iznemogle nijemce, austrijance i druge europljane ! Posao zagarantovan a para laka !
Nama ce, sto je najzalosnije uskoro trebati Centar za obuku za pomoc MLADIM IZNEMOGLIM licima od silnog nam rahatluka i ljepote zivota u BiH