Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako već nude 1000 radnih mjesta, zašto ne nazovu biro za zapošljavanje, odmah bi ih popunili
Ovo je prazna slama. Oni dobiju bijedni marketing.
"Diplomirana pravnica iz Zenice istakla je kako mladi ljudi trebaju prihvatiti ponudu za posao kakva god ona bila, te da će se kroz iskustvo u tom poslu prepoznati kvalitet za bolje radno mjesto." nada posljednja umire ...
HOCE RECI AKO TE VLADIKA ZOVNE BEZ RAZMISLJANJA PRAVAC BIJELJINA :)))) MARKA PO MARKA :)))
U BiH je ovo prevara. Zalosno za ljude koji traze poslove.
Mah to je samo neka se malo prica, a da ce neko dobiti posao moze da sanja! Bio sam tu, vidio sam proslih godina, samo prilika da se glavonje skupe i smiju se jadnoj omladini koja im prilazi! Sve to treba po kratkom postupku! Kad bih me pitali sta zelis da budes u buducnosti, rado cu reci dijaspora!
Jedno je nuditi posao, a ovo što oni rade je cisto reklamiranje svoje firme uz mogucnost da im ostavis svoj CV koji ce oni kasnije naravno baciti kantu za smece.