Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOjem ba poslu? ccc
prvo i osnovno da bi bili produktivni na poslu treba vam zabraniti pristup internetu
Evo ti savjet ako hoces da zaradis, pogledaj ovaj video: http://adf.ly/3yZUW Ovdje se mozete prijaviti i registrovati besplatno: http://adf.ly/?id=1147942
Ko\'lko nacina? :D
HOWAY THE LADS!!
Ova reklama sa desne strane za vaš \"marketing\" je preglupa. Stavili ste na teksturu papira boldiran font sa inner shadow efektom ... trash.
Usput ova reklama sa desne strane je preglupa. Stavili ste na teksturu papira boldiran font sa inner shadow efektom ... gdje logika?
Naravno zaboravili ste napomenuti da ste sve to kopirali sa weba koji se bavi kreativnim domenom, tipa web dizajn i sl. te da sve navedeno važi upravo za te i srodne freelance poslove.
naravno, ako je iskarindzaš dobit ćeš povišicu od šefice ili metak u čelo od njenog muža....ha, vrijedi ipak rizikovati...ja bi!
Ulazi li u produktivnost karindzanje sefice?
sta je to posao? jeli se jede?
Jesi li ti onaj sto ima dobru platu ali ga zene nece zbog frizure i brade? Ako jesi reci nam nadje li zenu,jesi li bar imidz promjenio:)
Sve je ok, ali 5. nikako ne ide :)
Smanjite posjetu ovom portalu =)
mi da se drzimo svega gore navedenog, prvo bi SaX propo zivite od nasih momenata dok nas sef ne gleda
evo imate gresku na ovoj jeftinoj skripti, kad se otvore komentari nestane clanak
aj objavite nesto o Servima da ih pljujem