Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbezbjednija aviokompanija na svijetu u 2013 godine je Skay Srpska iz Banja Luke! Kao razlog najveće bezbjednosti Skay Srpske stručnjaci ističu to što ta aviokompanija ne posjeduje nijedan avion
"Neke ptice nikad da polete". Tako ce im biti sa svim "srbskim" u BIH.
SkySrpska je jedina aviokompanija na svijetu koja ima stealth putnicke avione i stealth aerodrom u Trebinju (niko ga nije vidio), koji inace svake godine udvostruci broj putnika. To udvostrucenje putnika svake godine, srpski politicari su objasnili prostom matematickom formulom: 0 * 2 = 0
A nas s BH Airlines je medju top 500 u regionu.. nije ni to lose :)
PA I MOJA KUCA BI BILA NAJBOLJA KUCA NA SVIJETU DA SE MOJA HANKA SETA GOLA PO KUCI :$
dajte vi meni pare, za aviokompaniju ću se ja snaći :D
Proklet neka je Emirates airline i autor Emirates red manual-a, kao i svih pravila u ovoj kompaniji! Amin!
Nisu cemu, meni licno. Qatar ima ljepse ponude u tom regionu i bolji servis. Imam osjecaja da je Emirates u neku ruku postao luksuz RyanAir - dobijes jeftinij let na daleko a u slucaju prekrcavanja nema odstete. Meni nisu htjeli da plate ni hotel, ni novi let jer su sami krivi bili za prebukiran let. Bilo nas 20tak bez sjedista i kao vas ko hbe. Inace po pravilima ide odsteta od cca. 500-700€ plus smjestaj barem kod ozbiljnih kompanija, pa kad jedan Finnair, TAP ili SAS mogu to da ponude onda znas koliko je sati kad Emirates nece. No svak ima pravo na svoj odabir za svoj novac, no meni licno nisu cemu.
sa njima u afganistan brzo se dođe...:)
Jao, šta će sada paćenici koji su dežurali na vijestima o zapošljavanju kod EA? :)
Pa da li su zaposliki nekog? Citao sam u vise navrata kao traze, pa zato pitam.
Jesu, nekadašnja mi kolegica s faksa otišla raditi za njih.
Cestitke Emiratima, jesu dobri, nema im se sta reci.
...mislis trebama? :-D
Sve su bolje od evropskih, kod Svicaraca sve babe,, na dugim letovima je bolje gledati lijepu stjuardesu nego nekog gabora:)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sta nas za to boli racku, oni nikad ni sa jednim avionom nisu sletjeli u Bosnu, a ni u Hercegovinu
mozda i hoce...evo kupuju jat i ulazu 400 mil eura ...de me podsjeti koliko je turkis ervejs ulozio u eir bosna :)))))))
ulozio je ne znam
A i stjuardese su im bombe!
Šta trebale bi hodati gole ?
Pa poželjno bi bilo oca'm
PRIKAŽI ODGOVORE (1)