Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJudi ovo nije lose! Izgleda da je ozbiljno! U svijetu se nenormalno siri! Probajte, nista vas ne kosta!!! http://www.wazzub-prilika-za-zaradu.bloger.hr/
nema goreg posla od komercijaliste, valjda su zato i traženi.
komercijalista pa ja... stavi te u auto ko majmuna i kaze donesi mi pare...neznam kako i zasto i ne interesuje me al na kraj mjeseca mora biti koliko ti kaze... e i ja bih sad isto tako od kuce trojicu zaposlio neka mi donesu po 100 000 hiljada a ja cu im dati platu :-)
\"Najniža plaća je na poziciji obućara od 422 KM, potom higijenskih radnika i poljoprivrednih tehničara (450 KM), krojača (458 KM), čistača (474 KM) te konobara (487 KM). \" HAHAHAHAHAHHAHAHAHA da je i to toliko na vrijeme pa hajde nekako bi covjek..