Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još mi samo nije rekao za koga da glasam. Papak.
Ko da je nezaposlenost vodostaja, pa eto očekuje se značajan pad. Kakve budale samo puštaju u medije. Valjda im je uloga da daju kakav tračak nade ovom napaćenom opljačkanom narodu.
haha upravo sam pošla da napišem, kakav je to novi izraz odnosno formulacija "pad nezaposlenosti", čujem prvi put u životu... onda skontam, prenijelo čovjeka, zadaje se oko ZNAČI iseljavanja stanovništva da rintaju ko robovi po bijelom svijetu, pa se time smanjuje broj nezaposlenih u evidenciji, pa mu to ZNAČI dođe kao neko "opadanje" odnosno ZNAČI "pad"... LoL
Koliko god da se iseli i umre, svake školske godine masa djece dođe i nemaju posao. Da ne pričam o ovim što im je poplava sve odnijela i cijele gradove ostavila bez ičeg.
Taj se pad ocekuje od kraja rata
Naravno da se generalov sinčić uhljebio, prije toga je radio u ministarstvu finansija ( na državnm nivou) letovi po Evropi i tako to ,zaslužio zar.Fuj...
Šta je reć? Očekujete značajniju smrtnost među populacijom koja je na birou?
Šta čovjek sve napriča, kao da mi to ne znamo. Ali za utjehu neka se priča, možda se nekad nešto i pomakne, ali neće samo od sebe sigurno.
Vidi glooove. IQ 0,4! Pljuc, fuj!
Hahahahahahaahhhaahaha
E jadovi jadni jadni su vam komentari odbrane za propalu vladavinu SDA SDP
znaš kakve veze, SDP se ko fol godinama bori protiv SDA na kraju je ondA svako na zadnjim općim izborima i glasao za njh, te podbijediše, ali! sampo se pridružiše ah tako mrskoj sda i zajedno vladaju... a dA Su ljudi znali da je sasvim svejedn0o hoće glasati za SDA ili za SDP koji se kao bori protiv njh, na vlasti će ti i dalje bit SDA, a SDP će se samo piljučiti njima, sigurno bi ih puno manje glasalo za njjih.,,
Hvala vam SDA i SDP
...joj što ne mogu ovih eksperata ni na rende...
"BiH ce morati uvoziti radnu snagu,postavlja se pitanje odakle" !
"Delić: Očekuje se značajniji pad nezaposlenosti", ovo isto kao vremenska prognoza, malo do umjereno oblačno. :-)
"Siguran je da će učesnici konferencije predložiti neke inovativne ideje i mjere neophodne za izlazak iz ovakvog stanja, kao i da će biti doneseni zaključci koji će biti uključeni u strategije zapošljavanja, akcione planove zapošljavanja, ali i u smjernice za rad institucijama u drugim oblastima od kojih neposredno zavisi stepen zapošljavanja. " Na osnovu ovih zaključaka, ovaj kreten temelji svoj optimizam o značajnom padu nezaposlenosti???
Ma ja, tamo negdje oko ili poslije oktobra jel de ?!