Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi znak, kasni plata, drugi, kasni plata, treći, kasni plata, i četvrti, ako na sve ovo, još i plata kasni....odmah ga napustite !!!
Nije ovo nista. Ja imam 7-8 znakova.
u sred' bosanske divljine, u sred' zlatne doline.... ovdje ne vrijede pizdarije iz lifestyle magazina...
tucač - Auu... Haiku.
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora na sajtu cete naci detlajna uputstva za rad na 3 sajta koja placaju provereno zaraditeodkuce,webs,com http://zaraditeodkuce.webs.com/
Alo redakcijo nije vam ovo Francuska tako da su ovakve vijesti suvisne pa svako treba otkaz dati.
Pa vi ste potpuni idoti. Kakav je ovo članak? Zaboravili ste da živimo u BiH i da 99% zaposlenika ima ove probleme. Naravno, ako izuzmemo budžetlije. Oni se ionako ne mogu nazvati zaposlenicima!
Vala ga fulise pravo, cuj razlozi da se napusti posao a jedva do njega dodjes. Umjesto da su objavili: Prvi znak: Ne osjecate se dobro.- Ucinite sve da popravite vase raspolozenje. Drugi znak: Vas lični zivot je u haosu.- Nemate vremena za sebe, pa nadjitega tu je negdje samo ga treba iskoristiti. Treci znak: Promjenljivog ste raspolozenja, nestrpljivi, depresivni, ljuti ili pesimisticni.- Ako ste inace optimisticni, taj optimizam zadrzite do kraja. Cetvrti znak: Vas posao vise ne ispunjava vase ciljeve.-Budite sretni sto uopste imate posao.
Hahahhaha, jest. Ili jednostavno sjetite se da 50% stanovništva nije zaposleno i da je 400 KM bolje nego 0 KM.
40% stopa nezaposlenosti. Gore nego u Burkini Faso. I vi jos podrzavate izbirljivost i debilizam mladih! Svaka vam cast!
koji posao? xD
Jedva se čovjek zaposli , još da daje otkaz. To negdje u normalnim državama
klasično palamuđenje
sudeci po clanku vi iz kliksa pakujete kofere :)
Jos jedan od znakova da na klixu ne treba citati svasta
Davnih dana sam imao ta 4 predznaka,al nikako da dobijem posao da i konacno upotrebim.
Ja znam za dva znaka: prvi - da imas pos'o, drugi - da dobijes na lotu 10 miliona €
sad nam je jasno zašto kod nas niko ne radi