Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne svrate do Medjugorja ili Neuma u toku sezone?
Bila sam prisutna kad ženska inspektorica na terenu pa je napadaju i podsmijavaju a ona sitna pa se stidi. Nema kod nas inspektora dok Kaka seljacina od 2 metra u ramenima ne dođe bajo moj.
Vazda se kače onoga koga mogu uhvatiti a zaborave kao na primjer Pekare svaka ima pult od zida do zida da nemoze doci do siptara neprijavljenih koji nemaju ni boravka u državi pa bjeze na zadnja vrata , građevinskih firma , praonica , proizvodnja Aluminijskih otvora , keramicara , zidara , ugradnja klima , vodoinstalatera , salona namjestaja kad izdaju oni racun .....
U Starom gradu u Mostaru račun ne izdaju ni kad pitaš za njega.
Je li Međugorje u Hercegovini?
Malo po Bosni krenite...okanite se hercegovine vise HZHB
Hahahahahaha e cuj 4 :D
Do Mostara i nazad.. ojadili bošnje sa 50000 KM i gurnuli u buđet, a onda će to lijepo pola uputiti u vidu neke subvencije ili grantića za z. Mostar, Široki, Ljubuški,Livno itd, e moj bošnjo dok je ovaca bit će i vune.
Hajde da vidim tog Macana koji će ući u HDZ-istan, odmah će biti Kurban!
Ja taman pomislio: Lištice, Gruda, Tomislavgrada, Livna - kad ono bošnjački Konjic i Mostar te HDZ-u neposlušni Prozor.
E cuj samo 4.radnika pa nije moguce.
Haha ... ne bi da ste gledali samo u jednoj radnji. Pola Mostara radi na crno.. svaka autopraona, diskont itd... Kakva ste vi inspekcija i hobna