Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, SDA sada objavite spiskove firmi koje su prošle na tenderima JKP-a i administracije u KS-u. Mislim da će se voda prilično razbistriti. Da vidimo - na lijevu ili desnu stranu? Naravno o neradu , javašluku i nepotizmu bi se valjalo dobrano popričati.
"kojem je greškom udvostručila primanja" Čijom greškom jli ima ime i prezime odgovornost. Toliko o zakonima i pravdi ili pravnoj državi ... HEHE mafija.
Ovo je sramotno. Nisu mogli da tačno objave ovako važnu informaciju I da je dobro provjere prije nego li je objave. Valjda su se borili da sa spiska poskidaju važna lica stranačka. Mogli su I stilski I gramatički malo da srede ovaj tekst. To samo pokazuje kakva je ustanova ova Porezna uprava I ljudi koji rade u njoj.
Svaka cast klixu i medijima za obznanjivanje ovih podataka. Ne vidim razloga da plate funkcionera budu skrivene od ociju javnosti.
Posten neki direktor
_"Spisak godišnjih plaća direktora javnih preduzeća u Kantonu Sarajevo Porezna uprava Federacije BiH dostavila je premijeru Kantona Sarajevo Elmedinu Konakoviću i kantonalnom ministru finansija Jasminu Halebiću. Kako saznaje Klix.ba, o spisku koji je šokirao stanovnike BiH, ali i vlast u Kantonu Sarajevo, raspravljala je i Vlada Kantona Sarajevo. " Spisak plaća jeste šokirao stanovnike siromašne BiH, ali je sramotno da je šokirao i Vladu, koja je morala, a sigurno je i znala kolike plaće imaju direktori javnih preduzeća. Mislim da glume da su šokirani. A ako nisu znali, onda je to njihov ogroman propust!