Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje je ukinuti državnu aviokompaniju (da se ne pati). Kad malo bolje rasmislim, najbolje je sve državno (i entitetsko i kantonalno) ukinuti (da se mi ne patimo). Nek postoje samo opštine, da izdaju razna uvjerenja i ovjeravaju dokumente.
Ma,ako pocnes ukidati ukini sve,jer sta god ostavis,ispast ce da je najgore ostalo,kokad se ne zna sta je gore od goreg.
A i onako sve zivo prodaju...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
rat se vodio zbog zemlje i teritorija a sad niko iz kuce ne izlazi svi povazdan na internetu vise ..a kofol nesto nam bitno koje je cija teritorija..kme kme
Pa kako ce da uplate kad su maznuli lovu? Daleko smo mi i od vlastitih zapreznih kola a kamoli od pristojne avio kompanije.
Cuj kompanija pa ni aviona cestitog nemamo a gdje nestade ona 2 lafo kompanija..neka vas bude sramota zove te se nekakvom kompanijom nista nemate niti avion niti padobran uvijek u nakim dugovima levatine i vi i ova KVAZI drzavica jad i cemer dno dna
Kad skontas da pjevaci i glumci i ini bogatasi imaju avione eeee Bosno
Samo kod nas ostvaruju gubitke, nisu samoodržive i propadaju djelatnosti koje u svijetu donose jako velik profit: naftna industrija (Energopetrol), avioindustrija (BH airlines), duhansko-prerađivačka industrija (FDS, FDM), željeznički prevoz (ŽBiH), gradski prevoz (GRAS), drvna industrija (da ne nabrajam), metalska industrija (željezara), autoindustrija (VW vogošća) itd. itd. itd. Hajd' što se krade, vazda se kralo, ali ovi ga baš bez mjere hapaju. Rijeku bi presušili da mogu.
@Pantelija Nedostatak inteligencije, neznanje i zlobnost proizvode ovakve komentare. Lopovluk ne poznaje ni naciju ni vjeru, već je univerzalan. "Ne ište muzej 'ljeba", ali ištu ga radnici koji rade tu, treba novac za grijanje, struju, održavanje i popravke, čišćenje, zaštitu i restauraciju itd. itd. Dakle, nisu ovdje uzrok "poturice balijske", već lopovluk u kojem učestvuju i pripadnici ostalih naroda, a svi međusobno jako dobro sarađuju i zadovoljni su što ima puno takvih kao što si ti, jer ćete im vi omogućiti da još dugo budu na vlasti. Daj mi primjer gdje su to "nebalijski" narodi u BiH (a i šire) stvorili napredak i blagostanje?
Kad nasi politicari nisu u stanju jednu firmu odrzati na zivotu i iz nje izvlacit budzetski novac i treba da propadne! Al ne u interesu je pojedinaca da se ta firma rasformira i neko vidi svoga posla, a zna se ko GLAVONJE u stolicama. Sto na njih ne krenu pistoljima, nego neduzna dijeca svaki dan gube zivot na ulicama grada! Protjerat gamad i njihove gorile u zatamljenim kolima!!!
Ma gasi vise to i gotovo.
nije ni chudo shto dodig hoce dase odyebe od bosnja. sad tek svatam chojeka. dajte dodigu nek rjesi stvar, on je jedini sa mudima.
zar se to moglo dogoditi nasim politicarima
Ovo je cista patnja...krajnje je vrijeme da se ugase....
Bosna se koprca samo tako.
Kakav dobar komentar :-) Tako jednostavan, a tacan.