Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je umorna nena i vrijeme joj je da seli na ahiret.
evo samo da uvrijedim ministra Suljagica, kretena koji se docepao stolice pa misli ko je ko on da moze raditi sta hoce, moze al nece dokle hoce, nabijem i vas i njega i adminu koji je zabranio komentarisanje na onaj clanak o ovom retardu
Zar je i BiH u necemu bila stabilna hahahhahahhahaaaaa
Ovo je velikomuslimanska taktika, a znanje su preuzeli od Milosevica. Tako ce i zavrsiti. Bit ce uzitak gledati kako se urusava ovo go.vno od drzave. Amen!
od kraja rata pa na ovamo, velikosprska taktika se promijenila ali su ciljevi ostali isti. kada su vidjeli da ne mogu oruzjem, zadnjih 20 godina probavaju da slome drzavu iznutra, dakle prihvatili su je, prihvatili su pozicije u njoj a sve sa namjerom da sabotazama, zastojima i krizama naprave ovu zemlju nepodnosnjivom za zivot gdje ce jednog dana i oni koji vole ovu zemlju reci: odustajemo! ne znam, ostaje da se vidi ko ce prvi pokleknuti.
_ZA Sve su -c.e.t.n.i.c.i-- krivi u drzavi Bosni,treba ih pitati zeleli oni bolji zivot ako zele nek Dodu smijene.
Ma *e*b*o to, samo da se vrate ocjene iz vjeronauke.
hvala mile. znam da je ovo tvoj plan, ali neces nas slomiti. ako tonemo, tonut cemo zajedno.
8