Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast! Blago se ljudoVima iz srbije sad ce moci direktno letiti za fine pare a ne 18 puta presjedati dok stigne u NY! Peace out!
pa poenta je bila u tome sto se racunalo na dijasporu uokolo po citavom regionu koja je morala ici do beca minhena rima frankfurta praga ili londona sa presijedanjem do USA....
Hehe, pa većina nas nema love do jadrana, a ti neki NY i USA spominješ, okreni se oko sebe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je nesto super..jos samo da je para za kartu :)) kamo srece da se nismo ovoliko zavadili, bilo bi cak i lijepo zivjeti u ovim drzavama bivse juge..zato smo sad svi na aparatima, jer nemamo sta jesti a kamoli za ovaj let.
jao kako bi sad u NY :))
a đe vam je vas airlajnz?
e ovo je već nešto. ovo bi komotno i mi mogli organizovat . A 330 je mali avion i paše na svaki aerodrom.
http://www.klix.ba/profil/mickey10 U pravu si. Kapetan na tom letu je Davor Mišeljić,Sarajlija-član Aerokluba Sarajevo. Avion Air Bus 330.
Pa svaka cast.
Ovo je odlican potez! Karte izuzetno povoljne,jesen u NY je prelijepa,preporucujem.(ne mislim na film sa Geerom) Ta linija je postojala i prije rata,pricajte sta hocete al Begis je Begis.
Prvi avion iz Beograda za New York je poletio 1971 čini mi se. SAMO TAJ PODATAK KRIMINALCI NA VLASTI I NJIHOVE NAJVJERNIJE SLUGE DRŽE KAO VRHUNSKU DRŽAVNU TAJNU. Jer, zamislite iz Poljske, ČEsške, MAđarske, Rumunije, Bugarske, Rusije, IStočne Njemačke, RUsije i ALbanije da 1971 poleti avion za NEw YOrk !! A danas je ne samo za Srbiju iz bivše YU ta nekadašnja Albanija .... AMERIKA !!! Fuj Tito najveći monstrume, da te nije ALije ja BIH svjetlo zvao mrakom !! :))))
NIJE BILO PARA ZA prekoaokeanski Boeing ali, bilo je dobro volje. I pleatiše avio u robi: suhe šljive, rakije, pršute !!
dobro je pa ti pricas o regionalnoj stabilnosti
@drinskysorab Pa jbte to drže Arapi koji dolaze u sve većem broju na Balkan i kari..ndžaju nam djevojke, kupuju zemlju i sl. Vala bolje je i da ništa ne leti njego njihova kompanija.
Nek je sretno komsijama.
🇷🇸 🛬🗽
https://youtu.be/Vr3vIek1YHo
Realno iz Beograda imas veliku ponudu gdje da letis , iz sarajeva ne mozes nigdje . Zao mi je radi toga . Uvijek moram da presjedam jednom ili dva puta .
Za to se zahvali bivsoj Jugi, koja je gotovo pa samo letjela iz Beograda i Zagreba! Do 1991. JEDINI internacionalni let iz Sarajeva je bio za Frankfurt.
Neuspjesan covjek uvijek trazi opravdanje. Sustina vas Bosnjaka je samo palamudjenje i opravdavanja. Kriva vam Jugoslavija, Srbi, Hrvati itd za sve vase neuspjehe. Eto vam sad drzava i avio kompanija i sta ste napravili? Eto vam izjasnjavajte se kao Bosnjaci i sta imate? Pravili bilborde pred popis jer je bilo Bosanaca. Smjesni ste. Narednih 500 godina cete pricati kako su vam drugi krivi za sve sto ne valja, dok vam drzavu vodi nesposobna bagra.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pih