Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mashallah, konacno da mostar ima neki dobar hotel
Ima Mostar dobrih hotela...
U hotel Neretva su dolazili samo mostarci i strani turisti.Molimo seljake da ne zagadjuju a izvodjaca da na juznoj strani vrati okrugle prozore kao sto su i na sjevernoj. Molimo isto tako vlast da vrati ucenike iz privremenih skola u muzucku zajednicku jer nema kupit kajdanka za bosanske i za hrvatske note.
posljednja velis, nece ga niko i nikad vise obnavljati? obrazuj se.
Samo neka se gradi po cijeoj zemlji, da se zaposle ljudi i da mogu pristojno da zive. 🇧🇦🇧🇦
Super vijest.. al sad ce ova prica bolje da je fabrika ovo ono i tako dalje... a ja kazem i bolje da se srusi i parking napravi nego da ono ruglo stoji 100 godina
Vise je i vrijem da to zavrse ta se prica otegla. isto kao i zgrada razvitka i banke kod robne kuce hit nekad
A gdje su okrugli prozori?
Odlicno! Hotel Neretva je lijep koliko i Gimnazija. Samo sto ipak ne vjerujem da ce biti zavrsen dok ne skinu i zadnju skelu.
Trebalo je to tako da stoji još 100 godina.Kad stranci dođu da vide šta rade balkanska divlja plemena kad im sila udari u glavu.
a Ruza?
Pokro vlasnik kredit od banke i sad je pod hipotekom, tako to rade naši smradovi isto ko i onaj vlasnik Mc Donaldsa...
Ako vam je onaj ihtijarevic u grupi bice bruka kao i sa McDonald. Bruka samo takva a niko u zatvor
Puno sreće u pronalasku adekvatnog kadra ,dole su samo ostali nepismeni ,narko/kladionićari,tatini i mamini sinovi bez sekunde radnog staža.
28 godina poslje rata ! vi ste to glasali