Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA KO NEPLACA ODMA ZAVRNITE, NEMOJTE PUSTAT DA SE DUGOVI KAMARAJU.. I NECE BIT PROBLEMA...
http://www.gas-gangrena.com govori kako Sarajevogas pljacka svoje gradjane.
Previse kompanija, treba to reducirati na jednu... Neznam da li je neko imao slicnih iskustava..., ali meni za 12 mjesec dosao racun duplo vise nego u 11-tom. A potrosnja je mogla biti veca za najvise 15 %. Posto sam redovan platisa, bez dugova, sumnjam, a i smrdi nesto, priznat cete da su mi uduplali racun da se pokrpe rupe... Valja mi to provjerit...
Na ovu pogodnost, koja je bila prisutna u 2010. godini, sada se od kupaca BH-Gasa odgovara smanjenim uplatama i stvaranjem sve većih finansijskih dubioza, koje mogu rezultirati gore navedenim\", ističe se u saopćenju za javnost iz ove kompanije. \"nisu DUBIOZE nego problemi, poteškoće\"
Ijeee smanjite cijene hrane i struje i vode i svega pa cemo vam onda placat gas,kako vas nije stid cccc
ko ne plaća - ISKLJUČI!!! prosto ko pasulj brate... kad su to javni apeli pili vode?????
da su BOSANCI u Saudijskoj Arabiji opet bibili duzni za plin :D
Volim mnogo da kradem otimam tudje,imal sta nama iz rs??
hocemo placacemo, neg ima li sta o dzeki???
Zasto ce vam tri kompanije BHgas,Sarajevogas i Energopetrol...zar to NE moze jedan kompanija sve raditi...dok se svi rastalite mora biti gubitaka!!!