Vijećnici dali saglasnost
0
"Ozon" gradi ski-lift na Vlašiću
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je super treba unovciti onako lijepu planinu a ne da ljudi skijaju u divljini isto treba uraditi i s ostalim olimp planinama ovi iz zoi 84 opljackase boga oca u olimpiskom duhu pljacka na duge staze nista ne ulazu samo trpaju zato i nisu dali koncesiju Bjelasnica svake godine losija i losija a najljepsa planina sto postoji 4. najcistiji zraka u evropi
Opcinsko vijece i nacelnik Travnika su nesposobni cak i da opstruiraju neke procese:) Da nepricam o tome da i oni nesto pokrenu. U Travniku je umrlo i ono 2% grada sto je prezivjelo rat.. Gomila betona koji se polako ali sigurno urušava....
да је човјек имо какво љепше \"европско\" име ко нпр Махмут давно би тудекана добијо концесију
Svaka cast, cestitam Goranu na entuzijazmu i istrajnosti da se realizuje ovaj davno zamišljeni projekat. Konacno i jedna pozitivna stvar u nasem ucmalom Travniku. P.S. Ne mogu da shvatim da je osoba koja je postavila komentar iznad primijetila da se koncesija dala \"Goranu\", a nije bila u stanju da primijeti znacaj informacije koja je objavljena, jer samo mi koji smo vezani za Vlasic i volimo ga znamo koliki ovo ima znacaj.
Odrastao sam prakticno na skijaskim stazama Vlasica, i Goran se koliko znam bori sa Vjecnicima u Travniku i korupcijom vec godinama. Taj ski lif trune na raskrsnici za N. Travnik jer nisu dali ranije saglasnost, a do sada su mogli stotine hiljada uzeti od poreza i nesto napraviti u onom Travniku koji sve vise lice na prosjecan grad negdje u sred Afrike a ne vezirski grad! Ovo ej super, jer Vlasic ima OGROMAN potencijal. Nek se radi i zaradjuje, a ovo znaci vise para iz inostranstva jer cijela dalmacija skija na Vlasicu! Samo naprijed!
GORAN je bio citav rat u travniku i bivsi je rukometni reprezentativac nase jedine BiH! Sta bi trebalo, opet dati ratnim profiterima da unište i ovo malo bogatstva sto imamo?
Eh neka je GORAN dobio koncesiju?