Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice ovo dobro, ja vjerujem da ce Energoinvest izvuci
Jel ovo naruceno nesto ili? Ljudi ne dobijaju plate ba kakva Amerika kakve piicke materine!
Najzad konkretna dobit od Sarajevo Biznis Foruma.
Pozivamo Vas da posjetite humanitarnu izlozbu fotografija o zivotu Roma u BiH "Pod istim krovom", u organizaciji Civil Rights Defenders, koja je postavljena u srijedu, 28.05.2014. u Art kinu Kriterion Sarajevo i trajace do petka, 06.06.2014. godine. Izlozba je prodajnog karaktera, pa mozete kupiti neku fotografiju ako Vam se dopada, a sav prihod od prodaje fotografija ide za pomoc zrtvama poplava u Bosni i Hercegovini. Za detalje o samoj izlozbi mozete posjetiti ovu stranicu: https://www.facebook.com/events/299490953550547/ Ulaz je naravno slobodan i svi ste dobrodosli, pa pozovite i druge osobe, a svi posjetioci dobijaju zidni kalendar gratis sa umanjenim, pobjednickim fotografijama na njemu.:-)
ovo bi trebao da bude neki vic ili..?
Nije vec. Moj poznanik radi za EI i sa njima je trentuno STVARNO u Washington-u. Energoinvest i dan danas cijene drzave u kojima je bio aktivan tokom 80ih godina, pogotovo Alzir, Libija te Irak. Osim toga, Energoinvest je dosta jeftiniji, nego konkurentni GE, Alstom i Siemens.
kraftwerk pa ako imaju svoje proizvode, valjda bi onda oni trebali biti jeftiniji, nego kada ih kupujes od nekoga drugog? p.s.pise se "fairy" ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Daj Bože da Energinvest ima onu snagu kakvu je imao. Šteta za sve naše jake firme koje je rat i privatizacija uništila.
Nekada je Energoinvest bio medju TOP 5 u Ex-Yu sa obrtom TADA jos od 1 milijarde $ i 50.000 radnika. Danas jeva 1000 radnika i 300 miliona KM prihoda... Problem je sto je Energoinvest tokom rata izgubio bitku za inovacijama sa firmama poput GE, Alstom i Siemens... Danas je za nepovjerovati, da je nekada jedna sarajevska kompanija bila medju 4 vodece u svijetu na podrucju jakih struja i visokonaponske mreze...
bolje imati 1000 radnika i 300 miliona KM nego 50 000 i 1 i milijardu USD..
Esad Pelidija je dogovorio posjetu firme i investitora iz Sjedinjenih Američkih Država Energoinvestu već nakon svjetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu koji je zainteresiran za strateško partnerstvo sa Energovinestom na trećim tržištima. --------------------------------------- ESAD PLAVI, TO TI NAS ZAJEBAVAS? CUJ DOGOVORIO POSJETU INVESTITORA NAKON SP U BRAZILU, TO AMERIKANCE ZANIMA "SOCCER" ILI TO TI LETIS DA GLEDAS "SOCCER" DIREKTNO U BRAZIL, PA NEMAS VREMENA?
znas mi Estradni umjetnici i intelektualci, volimo da gledamo sportove, i sport nam je prije svega, pa cak i posla!