Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgkeda da nama svake godine trebaju izbori. ;)
ako nastave izvoditi radove ovom brzinom - bojim se da ce morati renovirati prvu dionicu koridora prije nego zavrse zadnju
ovi sto hvale sdp i sto misle da je sdp napravio ovaj put kao i sve ugovore sto trebaju poceti da se grade neka malo pogledaju kad je potpisan ugovor za ovu dionicu a krediti su obezbijedjeni za nove dionice.
Cim SDP na vlasti sve bolje :D
Mozemo pricati i tisra koliko god hocemo, ali me samo zanimaju konkretni rezultati neke vlasti. SDA je za 17 godina vlasti izgradila 0 km autoputa, SDP za godinu dana vlasti 10 km. Rezultati su jasni! Ne dozvolimo da se SDA ikada vise vrati na vlast!
@sisaj sisu Bilješevo ti je gdje oni mafijaši tokalići imaju bazen i nalazi se odoka 5 km od lašve (na kojoj je petlja za zenicu i vitez)
EDO, EDO, EDO, EDO, KOSOVO JE TVOJE....
bravo nikšiču eto posla za tvoju familiju, bemti putoput.
Kolike su im bile dnevnice za dolazak na presjecanje vrpce. Ako im je malo neka slobodno odbiju jos od moje plate za doprinose i porez.
hoce li meni neko objasniti svrhu naplatnih rampi na autoputu kod Kaknja ?????????? ili su samo dobro unovcene haahhah
Sada pravac Mostar i Tuzla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dok ovi zavrse sve dionice autoputa i islikaju se svakih 10km, dotle cu ja uzeti Ajlu, napraviti djecu, dobiti unuke i slaviti godisnjicu braka sa porodicom i svima koji ovo sada citaju na Klix-u.
Zašto se ne gradi brže na mostarskom području?
doobri smo Kosovo uradilo za dvije godiine vise autoputa nego bosna za nekih 15 godiina sramota za ovu drzavu mjesto da se uradi citav put pa da drzava zivi od toga ne samo krediti se uzimaju dahoce kinezi poklopiti bosnu ionako in ima vise u sarajevu nego srca hehe
10 kilometara, kako vas nije stid je..be.em v.am .m.a.t.e.r u p..i.c.k.u. od ovog sh.ugavog bijedica preko hadzica. semir
za svak pohvalu, jedna svijetla tacka u bosni
sad pise otvoren sutra ce pisati poginuo na dionici Kakanj - Bilješevo